in , ,

Izzue Islam, Najwa Latif & Liyana Fizi di Pelancaran SAMSUNG GALAXY A5

Pagi ni Budiey akan ke Pelancaran SAMSUNG GALAXY A5 and GALAXY A3. Kat sana akan jumpa Izzue Islam, Najwa Latif & Liyana Fizi. Diorang ni akan share story pasal penggunaan SAMSUNG GALAXY A5 and GALAXY A3 ni. Best ke idok phone ni? Sape nak beli?

Memperkenalkan my new toy SAMSUNG GALAXY A5... Hari pertama guna gadget ni... mmg sangat ohsem. Korang pun kena guna gak. Memang thorbaek. Thank you SAMSUNG.

Astound, Astonish and Amaze.

Memperkenalkan my new toy SAMSUNG GALAXY A5… Hari pertama guna gadget ni… mmg sangat ohsem. Korang pun kena guna gak. Memang thorbaek. Thank you SAMSUNG

Samsung Galaxy A5 mengekalkan rekaan premium dengan bingkai berasaskan aluminium. Ia amat ringan dan selesa digunakan dan mudah dikendalikan menggunakan sebelah tangan.

Dengarnya, selain selebriti seperti Izzue Islam, Najwa Latif & Liyana Fizi ramai lagi personaliti akan berada di pelancaran pada pagi ini. Antara lainnya, An Honest Mistake, Shawn Lee, KeQing and Purpleplane Pursuit.

Galaxy A5 juga turut dilengkapkan dengan fungsi Rear-Camera Selfie, dimana pengguna turut boleh merakamkan gambar selfie menggunakan kamera 13-megapixel dengan bantuan perisian. Beberapa mod rakaman lain yang disertakan termasuk adalah Panorama, Night Mode, dan juga Animated Gif.

Untuk rakaman video pula, ia hanya membawakan pilihan rakaman HD penuh, HD dan juga VGA – tiada sokongan rakaman 4K seperti peranti Galaxy Note 4. Perkara ini mungkin sesuatu yang dijangka memandangkan Galaxy A5 dipasarkan sebagai peranti berspesifikasi pertengahan.

Satu lagi fungsi yang disertakan pada Galaxy A5 ini adalah sokongan Multi-Window – seperti pada Galaxy Note 4. Apabila ia diaktifkan, pengguna boleh tekan butang back untuk seketika dan memilih mana-mana dua aplikasi untuk digunakan secara serentak pada waktu sama. Ia amat berguna sekiranya anda ingin membuat multi-tasking, sebagai contoh membuka memo dan juga pelayar web.

Get up close and personal with the GALAXY A5 and GALAXY A3 that have everything you want – and more! Thanks to their Super AMOLED screens, Adaptive Display technology and Samsung’s proprietary Wide Selfie Feature enhanced by an industry-leading 5MP front-facing camera, these slim and sleek smartphones bring us closer and capture fun moments together.

Let’s witness exquisite moments of togetherness with the GALAXY A5 and GALAXY A3.

Bersama selebriti terkenal Izzue Islam @izzueislam di Pelancaran SAMSUNG GALAXY A5 and GALAXY A3 yg sedang berlangsung di Hilton Hotel. Di sini Budiry akan jumpa Izzue Islam, Najwa Latif & Liyana Fizi. Diorang ni akan share story pasal penggunaan SAMSUNG

Bersama penyanyi Liyana Fizi di Pelancaran SAMSUNG GALAXY A5 and GALAXY A3 yg sedang berlangsung di Hilton Hotel. Di sini Budiey akan jumpa Izzue Islam, Najwa Latif & Liyana Fizi. Diorang ni akan share story pasal penggunaan SAMSUNG GALAXY A5 and GALAXY A

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zul Ariffin & Nazim Othman Bakal Dilantik Jadi Duta Produk NIVEA?

Awie Wings Ditipu Ejen Punca Dapat Sijil Nikah Palsu