in

Iklan Hari Raya Aidilfitri 2016 TNB LEPAS TU

Rasanya iklan ni antara yang terbaik sebab kreatif. Siapa masih ingat iklan raya TNB yang parut kelapa tu? Haha..yang tu pun kreatif dan lawak 🙂 tnb ni memang think out of the box, kan?

Kemaafan dendam yang terindah. Kalau maaf itu mudah, perang dunia tidak akan mudah meletus. Kalau maaf itu indah, takkan berpecah korea selatan dan korea utara. Kalau maaf itu percuma, takkan ada dendam kesumat antara saudara. Bulan Ramadhan bulan yang mulia.. Maaf memaafi antara kita. Tapi ingat, maaf tidak bermakna kita menerima, atau menghalalkan luka yang kita rasa. Setiap luka akan tetap ada parutnya. Dan parut itu tanda kita akan ingat sampai bila bila.

Comel jugak budak ni masa nak minta maaf dengan ayah dia. Kepada yang rindu nak tengok Lan Pet Pet berlakon, haa kena tonton iklan ni.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Program Istimewa & Eksklusif Syawal di TV3 & TV9

Siaran Luar Rumah Terbuka JoHaRa Pagi ERA 2016