in

Idola Kecil Musim Kedua

TV9 akan meneruskan sebuah lagi rancangan berbentuk realiti khusus untuk kanak-kanak iaitu IDOLA KECIL Musim Kedua.

Setelah hampir dua bulan menjelajah ke serata tempat, akhirnya seramai 10 peserta terpilih untuk menyertai rancangan ini. IDOLA KECIL musim kedua yang dibawakan oleh Dutch Lady ini bertujuan untuk mencungkil bakat kanak-kanak dalam bidang nyanyian, lakonan serta berkebolehan bermain alat muzik.

Pada masa yang sama mengetengahkan nilai pendidikan kepada kanak-kanak terutamanya dalam menekankan motivasi diri, kemahiran asas sebagai individu dan paling utama adalah semangat setiakawan.

Siapa nak jadi macam Syada? Join Idola Kecil… 

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. vote 4 Azzam…do the best…
    Azzam and Arill is the bast…
    Akak mhukn knsert yg terbaik dari adik berdua..

  2. alooooo adik aril….ang nie jngan arrrkk kuat nangis k..mcm mane nak jd artis..kene berani arrrkkk..abg slalu tengok ang menyanyi…abg arap ang akan berjaya jd penyanyi…k good luck…..

  3. Saya minat kat azzam idola kecil ,saya arap dpt jumpa ngan dia…yelah nanti kalu dia terkenal,jadi blagak..tapi saya doakan dia agar berjaya….i love u azzam…sorry..

  4. sorry..pasal apa yang saya tulis tadi..bila saya fikir2,saya tak ada langsung harga diri..patutnye kalau girl,x patut tulis mcm tu…maafkan saya suma..tapi mmg btl2 saya minat dia…takpelah, saya tak kisah…kecik2 lagi..tak payah lah nak jadi gatal…minata maap wat kali terakhir…ya!!!!hope azzam always happy and success…moga dapat berjaya..

  5. HAI KEPADA SEMUA PEMBACA BUDIMAN! SAYA MINAT NGAN SEMUA PESERTA IDOLA KECIL.DIORANG NYANYI BEST SANGAT.MEMANG MENGHIBURKAN.TAK LEH KALAU TAK TENGOK IDOLA KECIL.

  6. hai azzam…sye mmg minat giler kt awk..comey cngat2..,nsem cngat2,,.tpi study jgn lupe..i luv u so much!!!nk kwn bley???

  7. azzam i hope u successs..oklah,sorry pada asyraf91 & dba_76 sorry krana wat kalian susah hati ..saya mcm korang juga…minat kat azzam..tapi kena paham2 kitakan girl..so kita kena ada maruah…sopan santun lah skit…

  8. akum..saya teringin sangat nak berkenalan ngan azzan..nama dia sama cam ayah saya…tapi saya tahu ramai peminat azzam di sini…saya baru jer jadi peminat azzam…hati saya tibe2 jer tergerak untuk meminati azzam..macam dilamun cinta..makan tak kenyang,tidur tak lena ,mandipun tak basah…saya suka masa azzam nyanyi lagu rahsia pohon cempaka…slama nih saya tak pernah jatuh cinta dengan org lain sama seperti saya suka azzam..namun perasaan saya apabila meenyukai azzam rasa macam lain macam…tapi saya kalau suka kat seseoramg mmg saya sangat setia…mmg sangat setia.. tapi tak tahu lah mungkin oleh sebaba menyukai azzam saya akan patah hati…sbb saya tahu dia tu terkenal.. saya tidak

  9. hye….idola kecil musim nye mmg BEST……….GILER………azzam BEST…………..DAYANA BEST……fienaz best….azzam cute……..HAHAHA….BUAT yg paling best….ok…………….

  10. hai azzam……….saya ada sorang kwn.dia ni memang minat giler kat azzam sampai tidur x lena mandi x basah makan x kenyang.dia memang cinta sangat kat azzam.bagi saya azzam seorang yg comey,hensem.tapi saya x rasa jatuh hati kat azzam.saya pelik sbb klu saya jumpa lelaki mcm azza sure saya cinta sangat2.teruskan usaha dlm idola kecil sampai masuk final dan jadi juara…………..

  11. aZZam SebEnArNya fIqA cINtER giLer kT aZzaM….fIqA HARAP aZZam akan berjayer dlm idola kecil…..i support 2 u…..byer……….fiqa Arap azzam juger cinterkan fiqa….byer…….fiqa harap juger azzam hantarkan e-mail kt fiqa…………byer………akum

  12. hai azzam..sy memang minat giler ngan awk..blh x sy nk jadi makwe awk??? sy ddkkat batu gajah..sy rase awk kenal sy.,.blh x sy nk mntk no tel awk???pls la..ok la bye azzam yg handsome,cute…i luv u so much..awk slalu ade dlm mmpi sy…..

  13. HyE aRil…
    ArIl nIe CuTe SaNgAtLaH..
    sYa MiNaT sAnGaT2 dGn ArIl…
    SyA t’PiKaT dGn ArIl TyM aRiL nYaNyI lAgU kHaTiMaH cInTa…BeSt SaNgAt2…
    K lAh NiE jE…bUbYe ArIl…LuRvE yOu…

  14. ASSALAMULAIKUM AZAM , INI ZATI KAWAN SEKOLAH LAMA AZAM KAT SEKOLAH PADANG TEMBAK 2 KAWAN MAISARAH DAN FIZA SAYA FIZA , MAI , HARAP AWAK BERJAYA DALAM IDOLA KECIL KIRIM SALAM KAT KELUARGA AWAK KAT SUNGAI BESI BYE GOOD LUCK BYE BYE

  15. ASSALAMULAIKUM AZAM , INI ZATI KAWAN SEKOLAH LAMA AZAM KAT SEKOLAH PADANG TEMBAK 2 KAWAN MAISARAH DAN FIZA SAYA FIZA , MAI , HARAP AWAK BERJAYA DALAM IDOLA KECIL KIRIM SALAM KAT KELUARGA AWAK KAT SUNGAI BESI BYE GOOD LUCK BYE BYE I LOVE YOU SO MUCH

  16. hello semue
    pnulis..comet di sini.jgn la..asyk nk luah prsn jew..kt azzam..enth2..azzam 2 pn x nk knl ngan korg…e3…gtl btl..naik munth ak bce pe yg korg tlis utk azzam…geli btl..mne tau die dh de gf..pe ar korg ni..jiwang cgt…lebh2 lg yg……..mmg x blh pkr langsn..azzam kn artis..klu nk jd kwn blh ar gk..ni smpi nk jd gf azzam….tp pe pn sme bdk idola kcl best….DO THE BEST….if u want be a winers…

  17. akum ;dayana yang cute tu sihat ka dak kalau ada masa tolong nyanyi lagu aku stacy

    from;kimi/tel 0134925185

  18. dayana please tolong beri nombor tel………………………..please………..
    please……………..please……………tolong ye……..,saya dari kedah minat awak……………..NI NOMBOR TEL SAYA…..
    0134925185…TEL TAU TAK RUGI

  19. i minat……………………………………………………..gilerrrrrrrrrrrrrrrrr

    kat……….dayana……tolong bagi nombor tel………no tel

    saya plak 0134925185

  20. my alamat
    batu 4 ,jalan putra,
    belakang asrama,kuala sungai
    05150,alor star, kedah

    saya tak pernah jumpa orang secantik awak

  21. HAI AZZAM,ARILL N DAYANA.DARI MINGGU PERTAMA ANIS TENGOK KORANG BERTIGA NYANYI MMNG ADA BAKAT.TERUTAMA NYA AZZAM N DAYANA.DAH LA KORANG BERTIGA COMEL,ENSEM N CANTIK CUKUP PEKEJ UNTUK JADI PENYANYI.ANIS HARAP SATU ARI NNTI KORANG AKAN JADI PENYANYI YG TERKENAL………………….SMILE ALWAYS

  22. HAI AZZAM N DAYANA.IZA SLALU TENGOK KORANG NYANYI KT IDOLA KECIL.KORANG DH LA SAMA2 CUTEZZ.AND KORANG NIE NAMPAK SERASI. IZA DOA KAN DAYANA N AZZAM AKAN TERUS BERJAYA DLM BIDANG SENI…………………

  23. to ;…………….. arill aku suka kau nyanyi lagu khatimah cinta ……………………………………………….. tolong beri emel kau……..

  24. hye3 azzam…azzam still ingt x lgi sye???alya penang lorh…azzam mmg cool lar…smpaiy alya mndi x bsah,,tdur x lena…huhu,,,besala dlamun cinta..kt cpew??kt azzam cyunk lar..k,daa…do the best taw..hidup biar slamber…!!!!!(*_*)

  25. hyew….syew pemnat azzam n aril….akk hrap kwg wt yg t’bek…..aril jgn la kuat nngis k…awk too hero…huhuhu

  26. Hye Arill Dan Azzam…CuteLah Korang 2 Nie…
    Owh Ya…Brapa Umur Arill Dan Azzam?
    Bleh X Bagi YM?Plz…

  27. Peserta2 idola kecil 2 sume best dan berbakat. Tp yg plg best AZZAM dan DAYANA. Dhla comey nyanyi sdp lak. Luv b0th of them. Go. Go. Go. Vote utk dorg.

  28. hye sume….vy minat sgt kat azzam n fienaz….i luv u 0ll…….mmuahhhhh….d0 da bez kae..i h0pe k0rang wat yg t’baek smpai konsert final nanti….4 arill,jgn nangis lg kae klau ninja turtle arill 2 hlg…nnt vy bli yg bru yg lg besa dr ninja turtle arill yg lma 2….hehehehe….luv u arill…bye…………………….

  29. salam………..gud luck 2 finlis2 idola kecil……….azzam wat yg trbaik n kak doakn dik jdi JUARA IDOLA KECIL2 ok???????senyumn dik sngt mnis n so cuteeeeeeeee……gud luck………

  30. HyE aRiLl…
    ArIlL jGnLaH nAnGiS2 lAgI yA…
    tApI cUtElAh ArIlL tYm NaNgIs…HeHeHe…
    Pa2 PuN gUd LuCk Ya…
    BuByE aRiLl ThE cUtE bOyZ…RoCk YoU…

  31. relax ar adk2…azam mmg ah cute,tp tlg geli ah korang komen cam2,tah ape2 je..but the most thing abg nk wish good luck kt azzam,hrp adk blh jd winner idola kecil 2…tp kptsn di tangan tuhan,kita kn terima dgn seadanya…k 1 more time good luck to azzam……………..

  32. woowww gempak gle tema retro !!!!!!!azzam mantap siut nyanyi lgu cek mek molek ,dayana mmg power lgu2 slow,ienaz mmg comel ,gaya,penampilan semua complete bes !!,tasha pon tak kurang OK jugak,aril pun sma,ain pon sme buad dgn rabak… ol participants do d bes n rabak gle !!!! aku ckp …mmg berbaloi la adek2 ni msok..klau la aku muda lg kan bgos dpt msok..tp umo da tua..hhahahaha…btw idola kecil mmg rabak abes n besssss !!!!!!!!!!!! keep it up !!!!!!!!!!!!!!! mgu depn buad more power lg OKE azzam,dayana,ienaz,ain,tasha n aril !!!!!!!!!!!!!!!!!

  33. azzam ada facebook n bla azzam lahir bye moga azzam dpat lagu yg best k n mingu dapan muzik apa.azzam ada gf dah n fieznaz do a greet job k

  34. hai, azam,aril,dayana and fienaz. saya suka sangat tgk korang berempat nyanyi… best gilerrrr!!! harap korang berempat dapat msk FINAL!!! korang semua mmg cute!….

  35. HAI FIENAZ,SAYA NAK BERKENALAN DENGAN FIENAZ.SAYA HARAP FIENAZ DAPAT MASUK FINAL.BOLEH TAK KALAU FIENAZ BAGI EMAIL ATAU NO.PHONE?SAYA MINAT GILERRRR KAT FIENAZ.KALAU FIENAZ ADA MASA BOLEHLAH SENT EMAIL KAT [email protected]
    HOPE U CAN REPLY.BYE BYE

  36. salam…adik2 semua yg chat kt jgnla trlalu oversgt smpai jatuh cnta kt artis….adoiiii…korg kecik lgla….pkla masa depan skit…mana maruah org melayu ni…?

  37. azzam abg suka video clip azzam.bla lagi kna masukn arah web.abg mahu lagu hai cek mek molik.abg tetap sokong azzam.do the best dik.mnta facebook bleh

  38. azzam abg suka video clip azzam.bla lagi kna masukn arah web.abg mahu lagu hai cek mek molik.abg tetap sokong azzam.do the best dik.mnta facebook bleh.jgn lupa balas batah lagi kn ditunggu krg.bye

  39. korang semua ni mmg gatai lah..mcm lah arill ngan azzam 2 minat kat korang….dah2 la tu……..x yah tulis ayat2 jiwang…….mintak no fon lah tulis i luv u lah…..mcm2 yg x rasa akan berlaku korang tulis.klu beri kata2 semangat kot lah bleh terima…..aku ni bkn jeles cuma ckp apa yg btul….

  40. cya mnat azzam,aril,n dayana…cuTe meyh……………………….pp0n wT yg trbex yea!!!

  41. hai dayana n fienaz bila korang amik gambar korang
    mcm adik-beradik
    oh……………………………so cute
    ilove u dayana n fienaz G00D luck
    chaiy0o0k

  42. thank u kpd suma yg sokong saya.
    bagi mereka yg kata dah jatuh hati kat saya, saya nak kata yang saya x nak suka kat sapa2 sebab saya nak belajar..saya nak kejar cita2 saya..sbnrnya sy bukan fienaz..haha

  43. I love u arill. Arill tlg bgi no.fon bleh x dlm masa terdekat nie. Klau x de bgi e-mail awk. Sya hrp awk dpt ke finalis idola kecil 2. Nie no.fon sya 0174223048 atau 0174929766

  44. I love u arill. Arill bleh bgi no. tel x klau x de bgi e-mail. Nie no.tel sya 0174929766 atau 0174223048. Awk cute la tu yg buat sya tertarik hati kt awk. Sya hrp awk dan azzam dpt ke finalis idola kecil 2. Umur awk berapa? Sya umur 12 thn.X sbr pula nk tunggu persembahan awk. Sya suka awk nyanyi lagu khatimah cinta dan suara hati. Bye arill the cute boyz rock uu.

  45. sy minat semua idola kecil musim pertama & kedua . hope krg semua success di dalam dunia hiburan nie . ambik kritikan yg negatif 2 sebagai pembakar semangat & yg baik sebagai pujian . GO! GO! GO! IDOLA KECIL!!!!!!!!!!

  46. ei..korang ingat org yg korang suka tu layan korangker?????????????fikirlah skit..x payahlaer..nak jiwang2 tu…sedar lah diri..x malu btul korang ni…kot yerpun korang ingat azzam or dayana ,arill and fienaz tu bukak website ni ker??korang pikirlah…bukn nak kutuk..tp nak bagitau..nanti korang ingat aku jealouslak….bukak lah fans club ker….face book ker..nh jiwang2 kat sini wat apa???gilerrrr…

  47. lagi satu..wat apa nak ltak no phone tu..bahaya letak kat internet..org guna2 baru taau…gilerr sangat tu knapa???sampai ltak no phone tu….pelik2 btul korang nih..

  48. salam Azzam n Arill… akak suke tag korang. cute ssngat… akak harap azzam n arill akan success dlm idola kecil.. n s2 lg jngn lupe org tua ya ble dah berjaya…. bye.. love u all.

  49. erm…akak cuke dngr adeck nynyi…suare adeck mrdu sngt…smpi akak cair dngr adeck nynyi…akak doa an adeck mnng faine nnty…

  50. askum,kpd prserta ik 2 buat ah yg trbaik for your self.azzam abg harap sgt azzam ke final. SMART N COOL’hidup biar slamber’ :,>

  51. I love u arill. Awk hensem dan cute. Awk bleh bgi sya no.tel awk x? Klau x de bgi e-mail awk. Sya hrp awk dpt ke finalis idola kecil 2. Nie no.tel sya 0174929766 atau 0174223048. Sya suka awk nyanyi lagu khatimah cinta dan suara hati. Nie e-mail sya [email protected] arill the rock.

  52. askm fienaz…
    semenjak aku melihat kau kat tv aku mula suka kat
    kau…aku nak nombor tel kau dengan emel myspace
    aku berharap kau dapat pegi ke final
    do the best fienaz

  53. Hai,Azzam.Saya Edyka.Nama penuh saya Muhd Kama Edyka Bin. Azhar.Umur saya 9 tahun.Saya tinggal di Kuantan.Saya peminat awak.Awak tinggal dekat Kuala Lumpur kan.Dekat mana?Ramai kawan saya cakap awak tinggal dekat Bukit Besi.Kalau betul awak tinggal dekat Bukit Besi,jadi awak jiran dengan mak saudara saya.Saya ada kakak yang cantik tau.Nama kakak saya Sri Cempaka Idayu Bt. Azhar.Umur kakak saya 11 pada tahun ini.Kakak saya pun minat dekat awak.Kakak saya cakap awak handsome sangat-sangat.Semasa awak menyanyi haritu,kakak saya menangis terdesak-desak tengok awak menangis.Tapi saya cakap awak cute semasa awak menangis.Oklah saya nak keluar sekejap.Nanti saya sambung lagi ye.Bye…….

  54. No. telefon saya 0199992404.Boleh tak saya nak no. telefon awak?Awak sorrylah saya bukan nak keluar tapi saya nak tidur.Good night.Bye……

  55. Kakak saya cakap muka awak macam boyfriend lama dia.Lepastu dia cakap muka awak lagi handsome daripada boyfriend dia yang lama.Semenjak dia tengok first awak menyanyi uji bakat tu dia terus tak layan boyfriend lama dia tu.

  56. azzam, dayana n fienaz memg best giler..
    suara azzam meruntun jiwa hbis..
    vokal dayana memg mantap!
    voice fienaz lak sweet husky for girls..
    suka sngt kat korg!!
    hope korg dapt smpai final!!

  57. just nk gtaw klu mnat sngt kat psrta idola kcil 2 ni,
    jgn la smpai nk jual no fon sndiri..
    bahaya tu..
    hurmm..
    maruh still kna jaga k..
    bagi moral support yg positif la..

  58. hai adik2 akak….

    salam.
    akak adlh antra pnonton setia rncgn ini.korg sume best.cma akak ade kkeliruan skit.Knp sam trik diri??…bleh pihak pnaja @ pgurusan @ pserta idola kecil sdri yg bg jwpn kt akak.akak rse mcm x best plak bile sam trik diri.sam slh sorg my favourite slain azzam,dayana,aril n tasha.korg b4 nie very talented…hopefully korg wt yg tbaik d konsert2 akn dtg..gud luck guys….

  59. sedihnye,sam kuar tdi..nape sam???ade masalah ape??saya ingat sam dpt pegi final tp nape sam buat mcm nie??sedih sangat2….sepatutnya nurul yg kuar,dya sronok arr org amik tempat dya…kepada azzam,lgu tdi mmg mmbuat sya terharu sgt2..n kpda korang nie,pandai2 hntq 6be kat komen nie,sedar laa ckit!!bahaya!!!

  60. sedihnye,sam kuar tdi..nape sam???ade masalah ape??saya ingat sam dpt pegi final tp nape sam buat mcm nie??sedih sangat2…kepada azzam,lgu tdi mmg mmbuat sya terharu sgt2..n kpda korang nie,pandai2 hntq 6be kat komen nie,sedar laa ckit!!bahaya!!!

  61. azzam lama jua azzam kn blas komen sye. sye peminat azzam dari brunei. sye ska azzam lagu pelangi petang.

  62. aZZam cangat cute wk2 nyanyi lagu pelangi petang……..nak tau fiqa menangis mcm aZZam……dan fiqa x leh tengok aZZam nangis nanti fiqa nagis gak………..byer…………….kkkkkkkkk……………..

  63. Arill sori la sya terpadam mesej awk. Bleh x awk sent sekali lagi. Awk kta nk kenalan ngan sayakn. Bleh. Umur sya 12 thun la kena awk pngil kak diyana? Pngill diyana je.

  64. Arill awk bleh x set no.tel awk skrg. Sya nk tnya awk sedikit. Sya hrp awk xkn mrh. Awk dh ada girlfriend ke belum?

  65. Klau bleh sent gambar awk kt no.tel nie tau secepat mungkin 0174223048. Yg sya ingat 012 je yg lain x. Sya ingat spe yg sent mesej kt sya rupa rupanye awk.

  66. azzam akq cuke cgt tgok mke azzam… azzam cute…hehe…akq arap azzam wat la y tebaek tok konsert y akan datang k!!! gud luck !!! bye lurve u !!muaah!! eh.. akq mnat gak ngan dayana n fienaz…suare dowunk cdap…sweet sgat!!bye………

  67. azzam sye hendak ke malaysia tpi org tua sye tidak membnarkn sye hendak lihat kinset azzam secara siaran langsung.jgn lupa balas komen ane

  68. name sye rusydi org panggil udi . saye sbnr nye ska kt awak fienaz …………..
    muka awk cute lh bila nyanyi ………….
    nak nombor fon boleh x……………………..
    bye

  69. hai peserta idola2 kecil2
    semua bagus gila
    dayana dan fienaz comel dan cantik
    azzam dan aril hensem gila…
    korng semua ada myspace x kalau ada add lah
    gook luck to u all

  70. hyep….azzam,aril n dayana….suara korg mmg bez…sye hrp korg dpt msk final…..klau korg de fs..tolng add lr fs sye…[email protected]…klau boly bg nmbr fone korg kt fs….k bubye…i hope u still in i k…lurve u all…

  71. saye mmg sgt minat dkt azzam….. saye rase saye bkn nye just minat tp tlh jatuh cinte kt die…. tp saye tau saye x akn ade ape2 dgn die, sbb die org yg terkenal… tp saye??? just bdk perempuan yg mengharapkan cinte drpd azzam….. dan azzam seorg bdk yg ensem,pandai menyanyi dan berbakat tp saye x cantik, x pandai menyanyi…. mane mungkin die akn pandang muke saye nie…. tp saye x akn pernah berhenti berharap,saye harap kite akn berjumpe…..walaupon seketika…. tp…. walau bagaimana pon, azzam teruskan usaha anda di idola kecil….. saye akn ttp menyokong anda…. peace no war…
    p/s: kpd semua peminat azzam saye mintak maaf sgt2…

  72. arill!! kakak saye suke tgk awk menyanyi dgn suare kanak2 awk tu…. die kate awk sgt cute!!! she says awk x mcm umur 11 tahun… ye la, awk nmpak rendah nk dibandingkan dgn sy nihh… walaupun awk same umur ngan saye tp awk nmpak mcm adik saye…. btw, i hope u sucsses dlm idola kecil dan dpt masok ke peringkat akhir… AMIN….=)

  73. lagu yg awk nyanyi tu memang beszzz giler!!!!!!!!.Sya sokong awk Fienaz

    sorakan untuk Fienaz!!!!!!Fienaz!!!!!!Fienaz!!!!!!Fienaz!!!!!!Fienaz!!!!!!Fienaz!!!!!!

  74. fienaz saya harap awak ke final coz saya adalah peminat setia awak… saya harap fienaz,dayana & azzam ke final

  75. saya suka sanart suara fienaz yang serak basah..saya arap mggu dpn awak buatlah yang lebih baik…saya nk bagi sokongan kepada idola kecil2,buatlah yang trbaik kerana saya adalah peminat stia rancangan idola kecil2 terutama fienaz

  76. azzam , i like u .
    huhu . .
    mse azzam nyanyi lagu pelangi petang .
    sye nangis tb2 jerk .
    that mean suara awk sdp d dngr .
    sye minat gler kt awk .
    hrp awk bce la komen nie .

  77. Tngh chat ngan awk. Sya pun klau dpt gmbr awk pasty kita dpt berkenalan dgn lbh rptkn awk? npela kita berjauhan? abg awk ade kt umah ke?

  78. Ass.hai azam saye suka azam ,saye harap azam blh jadi adk angkat saye bila dah keluar idola kecil.akak suka persembahan azam ,pelangi petang.semoga azam akan menjadi juara idola kecil.dan akan sihat sentiasa bersama keluarga azam dan jgn lupa baca emel ini lps keluar nanti GOOD LUCK FOR YOU.Ass.kirim salam keluarga azam .

  79. hai..saya ni peminat fienaz .sebab fienaz nie ada seiras-iras dengan amy mastura kalau tengak betul-betulkan.. .saya berharap fienaz dapat ke final..saya harap fienaz dapat buat yang lebih baik konsert minggu hadapan..k..good luck..

  80. hai?fienaz buat yang terbaik ye..sayang fienaz..boleh tak minggu hadapan fienaz buat pesembahan yang lebih menonjolkan bakat fienaz???..k..semoga bejaya saya ucapkan….bye…FIENAZ BOLEH!!!!!

  81. kalu msim 2 aku mnat gler ngan azzam,aril dayana.best gler diorang nyanyi.yg usim p’tama aku manat wada ngan udin….

  82. askum kpda sume peserta idola kecil 2……sya seorang yg pmnt azzam k sya hrp azzam dpt mnjdi kkwn sya k…..kalo azzam nk kwn gan sya azzam add la kt myspace sya nie erk nie email sya [email protected] k….kalo azzam x da myspace gne r myspace kwn yg ada…..nie sya nk ko9men g knpa sam dikeluarkan ….bkn ke sam itu bagus kalo blh sya nk sam masuk blik

  83. fienaz,i like your voice,sye arap awk buatlah yg tebaek mggu dpn…vote 4 finaz….fienaz i luv uuuu….mmmuuah….

  84. hye,,,,azam,aril,dayana,fienaz..
    sye sbnrnye mnt gler tat kowank smue…
    wat yg trbek…sye sntiase mnyokong kowank semue..
    i like u alll.

  85. hye,kpd arill,dyana,ienaz,azzam……..do d best….jgn hmpakn pmint korang!!! nk nombor tepon boleh x?????or email korg ????nana sje je nk bkwn dgn korg….nana ni jnis org yg suka bkwn… so,bgi lh email atau nombor phone korg…nana bhrp sgt….klau ada mse tluang bleh lh mesej,call atau email…nombor phone nana :0136327009 email:[email protected]……hrp korg smua bls mesej nie….tntg diri nana,klau nk tau umur,almt,nme pnuh,trikh lhir dan mcm2 lgi,call atau mesej,emel pun boleh…jgn lupa tau…kirim slm kpd smua psrta idola kcil….bye2…..

  86. hai dayana!!!
    awk nmpak cute sgt… saye hrp awk dpt masuk final and jd juare…saye akn slalu sokong awk…. dayana,dayana,dayana,dayana,dayana,dayana…. i luv you so much…….

  87. hai fienaz…..
    awk nmpak cantik and sweet sgt….. saye suke suare serak basah awk tuhhh…. semoge awk dpt masok final….

  88. hye,,,,azam,aril,dayana,fienaz..
    sye sbnrnye mnt gler tat kowank smue…
    wat yg trbek…sye sntiase mnyokong kowank semue..
    i like u alll.azzam, dayana n fienaz memg best giler..
    suara azzam meruntun jiwa hbis..
    vokal dayana memg mantap!
    voice fienaz lak sweet husky for girls..
    suka sngt kat korg!!
    hope korg dapt smpai final!!

  89. hai,kpd arill .azzam,ienaz n dayana ….do d best…jgn hmpakn pmint korg….hrp you all smua smpai ke final… nana nk nombor phone korg boleh x???atau email ke???nana ni jnis org yg suka bkwn….jdi klau ada masa tluang boleh lah call,mesej atau email kt nombor phone nana:0136327009 atau email :[email protected]….tntg umur,nme pnuh,almt umah,tarikh lhir,klau nk thu contact laar ye….tpi jgn lupa juga kirim slm kt smua psrta idola kcil 2…ckp jugak kt diorg do d best…korg pun sme…jgn lupa ye…bye2…

  90. Askum wt azzam….abg sunguh bangga dgn azzam…abg hrp azzam dpt mcj dgn abg k…nie no abg 0175887148 kalo nk mcj atas kul 8.00mlm tau sbab siang abg busy ckit maklumla nk PMR…kpada sume gurl kalo nk mcj ambk la no nie erk…..oh ya kwn abg ske kt Finaz tlg mntk kt ienaz erk no die dan anta no yg abg bg nie erk

  91. korang ni macam budak kampung la.mamat 2 bukannya terkenal pun.baru masuk idola kecil not muzik muzik.eeeee poyo la korang ni

  92. sye minat sangat kat azzam. sye tringin sgnt nk jumpe die. tp sye dok kedah. tp sye x suke die duet ngan jiha duet la dgn dayana ke fienaz ke. sori lah klau ada yg trasa. umur sye 11 thn

  93. korang ni macam budak kampung la.si azzam 2 and the geng bukannya terkenal pun.baru masuk idola kecil not muzik muzik.eeeee poyo la korang ni.diaorang 2 belagak je lebih.WHAT EVER.

  94. hai?ada sesiapa tak kawan fienaz ke yang ada no.tel fienaz or emel ke bagi kat saya?k tima kasih…..harap jgn ada yg megaku fienaz dah la ye…

  95. hai,sy ske sgt dayana,fienaz,azzam n arill!!!korang mst ley g final…korang ni cute la…nk no fon korang ley x???

  96. hy..fienaz…
    ni auni…hehehe…
    ble bg no tel..awak…
    hehehe…
    ni no sy…
    0194471590…
    sowy la…
    klo sy gna celcom..
    heehe

  97. saya sebenarnya suka kat arill dam azzam mereka hemsom,comel,lawak dan berbakat saya suka dan jatuh cinta kat mereka sangat susah tau kalau nak cari orang macam dapa ni saya solehah biar mereka saja yang tengok dan ni nofon saya 0124518445 no tel solehah abu bakar boleh saya berkenenalan denagn awak boleh bye22222

  98. best la arill,azzam, dayana ,ienaz harap koranag berempat massuk finalis ………azzam cute …..arillbest……..dayana comel……….ienaz bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes bes

  99. haiiii….sy ske sngt tngok arill,azzam,dayana n fienaz nyanyi…especially azzam…azzam 2 dh la handsome,cute plak 2..sy arap korang dpt msuk final..do the bestt untk pminat korang k..lurve u all…………1 lg sy nk sngt 6ber fon k0rang @ email korang…

  100. azzam!!!!!!!wat lek lok ari sab2 kaqang….npe azzam x ft ngan fienaz ke or dayana….sori ye kalu ada yg terasa…sya hanya mnyatakan luahan hati sje…whatever….smart n cool….like u say azzam…u are veru cute…akak doakan azzam dpt ke final also to all finalis idola kecil 2 do your best….

  101. azzam!!!!!!!wat lek lok ari sab2 kaqang….npe azzam x ft ngan fienaz ke or dayana….sori ye kalu ada yg terasa…sya hanya mnyatakan luahan hati sje…whatever….smart n cool….like u say azzam…u are very cute…akak doakan azzam dpt ke final also to all finalis idola kecil 2 do your best….

  102. hai kpade sume pmint idla kcil….jngan la komen yng krut2…..x der faedah…ak bg phak llki be gentle….jth rrr mruah kte….bg no fon kat pmpuan……yg pmpuan lak jngn rr gdik ckp luv2 nie……

  103. Salam…kpd sumer..wooo!!! Ramainye fans azzam kt cnie…include me…azzam, go go caiyok !!!! SMART AND COOL…HIDUP BIAR SLUMBER…buat yg t’baik k…cm ne nk vote erk??? sye punyela save krdt utk vote azzam…tp x tau cm ne nk vote…..ape2 pown…azzam…igt psan sye tau:
    JGN LUPER SOLAT ERK…KWN NGAN SUME OWG TAU…JGN JHT2…hope azzam jdi juara idola kecil 2..salam

  104. name sy qasyrina zahirah…
    sy harap awk dpt masuk final..
    sy harap maulud masuk finel juge ye..
    do the best ok.
    good luck ok…

  105. ai azzam n fienaz…akq mnt sgt korang..comeyl jerk.,.ala cian akq tngok adek akq nges…feeling nau nynyi lgu sdrman..ari 2 akq tngok azzam nges comeyl jerk…k..korang wat btol2 yerk..fienaz jgn bnyk maen ngn gelak.. t suare serak sgt xsdp t..papepon…smart n cool..hdup biar selamber yerk! he!

  106. ai sume…bnyk komen kwg kt adek aq kn..he!..kwg mnt gler ea kt azzam… klau mnt.. undi laa… bley la dye jd juara IK2…aminnn…tp undi fienaz gak..hehe… comeyl jerk fienaz bg gajah mkn…azzam pon comeyl jekk time mnari lgu ank gembala yg arill nynyi 2…azzam..upsr bape A? t nk msok skola mngh mne…? k lah..salam syg dri kaq ieyka! he!

  107. kpd abg azzam kim slm kt azzam ekk…..
    lurve azzam,,,dayana,,,fienaz n ain,,,,
    dayana ngn azzam pdan la…
    x pown azzam ngn fienaz…..

  108. hai dayana……… cye suka sangat dgn dayana ,cye nak mintak no.telehone dayana . semoga ALLAH lindungi dayana dan keluarga, i love so much to dayana…………..

  109. hai,,,,,cemua psrta ik2….akak nk ucpkn good luuuck for u all
    trutama kpda azzam,fienaz,dayana arill dan ain-(u are the rooock)

  110. hahah…
    minat sgt azzam n dayana…
    sweet sgt…
    arap2 blh jd couple..
    tp azzam mmg cute..
    dayana chantex n cute…
    huhu

  111. ak suke sangat kat azzam n dayana….
    diorang memang best gler…
    azzam comeyy sangat2…
    dayana plak ayu…
    dayana mmg sesuai dgn aril n azzam dgn fienaz…
    harap korang semua masuk ke fainal….
    k…good luck…
    luv u all so much!!!
    ^_^

  112. azzam~comeyyy
    fienaz~cantekkk
    aril~encemmm
    dayana~ayuuu

    hope korang sume dpat msuk ke final….
    aja~aja figthing!!!
    chaiyok2!!!

  113. azzam stye dowh!! cute sgt..
    bak kate aliff, keep it up azzam
    go go..u r d best
    yg laen2 pown same..aril n maulud pown do ur best kay
    to nurul, ain, tasya n jiha, gudluck k..
    korang mmg best n cute..
    njoy je tgk korang nye performance

  114. aku benci cgt idola kecil musim-6………nape hah cemua yg aku sokong asyik keluar??nape fienaz yg kuar??aku benci arh mcam nieyh….aku dah mule cyg dye mcam adik real aku…..benciiiii arh camnie…..nape x yang laen,,selain fienaz,azzam,dayana,arill??benciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….frus giler….padahal suare fienaz cedap giler……benciiiiiiiii

  115. wuaaaaaaaa………….sdih la fienaz dh kluar!knpe2?!to adk fienaz truskn usaha n jgn ptus asa tau.akak sntiasa mndoakan kjayaa fienaz n adk2 idola kcil yg lain jgak.suka sgt tgk fienaz ngn arill,hope pas nie couple la ek.hehe.minat azzam n dayana gak.

  116. arill v fienaz
    azzam v dayana
    both are perfect couple!!
    suka sgt tgk adk2 idola kcil nie,semuanye bbakat n comel2 belaka…
    luv u all.muuuaahhhhh

  117. kalu sume org nk tahu aq gan azzam dh lame kapel….so korang jgn kacau bf ak faham….ko jgn nk perasan yg azzam akan layan korang….azzam syg ak sorang je….so tak payah nk perasan….ko bleh mimpi je….ak syg azzam azzam syg ak….kiteorang sayang same sendiri..kiteorg dh kapel sejak darjah lima sampai skrg…..muah…i luv u azzam…..

  118. ak melut betul tgk jiha gan nurul sbb die dh pegang tgn bf ak…argh!!!!!beennci jjjjjiiiihhhhhhhha&nnnnuuuuuuuurrrrrruuuuuuulll!!!!!!!!!!luv u azzam muah…

  119. HaI aIRIl LaMa TaK JUMpA ………….kau kenal tak lagi aku di sini haaaaa ???????kalau korang nak kenal ngan dia pergi la ke sekolah rendah tokun bukit mertajam penang ………..AkU DaH lAmA KeNaL Dia dah….

  120. HaI AiRiL dAh LaMa KiTa tAk JUmPa kAn……..kalau korang NaK jUmpA AiRiL PerGi la ke sekolah rendah tOkUn bUkIt mERTAJaM PeNaNg………aKu dAh LaMa dAh kEnAl DIa …………………AdA sESIaPA BOLeH Bagi my spAce aIrIl KaT aKU………….??????????

  121. C”mekom sumerr….sya minat sgt2 kat Azzam!!!!!!encem gilerrr!!!!!!!!hope u no.1!!!!!!!do d bestt….azzam leh mnta almt emel x???(^^,)…i lurve u azzam……..!!!!!

  122. engkau tiba bagaikn pelangi…
    x bchya nmun ko bseri…
    tp ckup mhiburkn hti ini……..

    i lurve tizz songg so muchh when azzam sing it..

  123. hai semua….sy minat eh kt fienaz and dayana….tp.kenepa fienaz terkuar…???nk nombor fienaz lah x???

  124. hai….. to azzam,ain,arill n dayana… saya minat kat korang sngat2. bleh bgi contact no. atau e-mel x?????? JUST WANT TO FWENDZ

  125. hai peserta idola kecil 2 nama saya dayana tapi org pnggl dekna saya mnt sgt aril,azam,dayana awk ber-3 cute sngt…sorry larr semalam x dpt tgk ter llupe tp x pe sbb ary rabu ade ulangan…semoga korang masuk 5nal…dEkNa ^_^

  126. hai azzam, sy mmg minat azzam, suara azzam sgt unik n merdu mmg hebat terutama lagu pelangi petang wt sy nangis skit je…hehe sedih la fienaz kna terkeluar, suara dye mmg sedap…plzz fienaz msuk blek…hrp2 kgu berduet bg azzam dgn fienaz sekali pasti hangat sesama sepadan….vote azzam!!! percaya la azzam msuk final, juara!!
    tetap sokong azzam…

  127. assalamualaikum….azzam…dayana…
    saye minat sangat kat korang….fienaz jugak…
    tapi saya sedih…knpe fienaz boleh terkeluar????
    dia nyanyi sedap…..
    ok untk korang berdua yg stay…..semoga berjaya untk ke final…..
    do the best….. assalamualaikum….

  128. sye harap k0wg bce ye msej sye nie..c0z sye mnat giler kt k0wg ber4…klu bleh sye nk thu kputusan upsr bdak2 IK2 ye….pleasez ar…

  129. aku tensi0n npe le fienaz kluar…..dy nynyi sdap pe?????arap2
    fienaz leh msok lik idola kecil2…..aku nak cngat2 tngok fienaz
    msok final??bab aku nie pminat dy pling setia….jngan sdh taw
    fienaz wlaupown awk dah kluar…..sye ttap minat awk…
    btoi x bhong……klu lah awk dpt msok lik idola kecil2….jnji ngan
    sye n sume pminat awk…awak akan wat y tbek taw????ingat sye
    ttp minat awk……………………………??????????????nie email sye
    [email protected]

  130. hYeP!!
    t0 azZaM..
    aKaQ n KwN2 aKaQ mNt giLeR ngAn aDeQ..
    wL0p0n KaQ tHiLaH ktE azZaM nYaYi lGu rHs pHoN cMrE sEnGaU bUt aCtLy sEnGaU yG bEzZ!!
    t0 azZam GuD LuCk k..
    d0 dE BezZ!!

  131. nape fienaz yg kuar??nape x jiha ,nurul,tasya ke??benci arh cmni….lau bleyh aku nk cgt fienaz masuk blik…..plezzzz lar producer…??lau bleyh aku sanggup melutut nk suh fienaz masuk balik…..aku sampai nangis coz fienaz kuar…..aku arap fienaz masuk blik…aku lau bleyh nk tgok azzam,fienaz,dayana,arill,ain yg msuk final nanti….

  132. Sesape yg nk kenal ng sy,leh emel sy:[email protected] OR msj me(not call) 0139664956.ok!utk pengetahuan korang yg nk tau,sy dpt 5a tau dlm upsr bru ni.sy DRJH 6.dri kelate….senyum sokmo..(“,)

  133. betul ke azzzam dah ada gf???saya nak sangat dengar penjelasan dari azzam sendiri.hope azzam reply!!!saya dah baca apa yg korang tulis pasal fienaz keluar dari idola kecil.betulke fienaz keluar?macam tak percaya pula.boleh tak kalau sesiapa can expalin kepada saya pasal fienaz keluar coz masa hari sabtu lupa nak tengok idola kecil.harap ada sesiapa can explain kepada saya.

  134. hai semua budak idola kecil saye minat kat u all semua best lah u all buat persembahan best,kepada dayana,fienaz dan lain2 boleh tak saye nak emel u all boleh tak pleszzzzzzzzz.

  135. bagi orang yang bernama bubblegum,boleh tak kalau awk bagi nama penuh selain nama bubblegum.tak sedar pulak yg awk dan azzam dah lama couple.tak perasan pulak.walaupun perasaan cemburu saya tengah membara.tapi saya pendam perasaan cemburu.awklah perempuan yg paling bertuah kerana dapat memiliki azzam walaupun saya tak begitu percaya yg awk dah lama couple ngan azzam.sory kalau saya ada guna bahasa kasar.hope u reply.

  136. btol ckp bubblegum 2h.x yah lah korang nk sibk2 nk kt azzam.gatal tol la korang neyh.smpai gf aku nk kt azzam tau x!!!geram tol la aku!!!azzam kn dh berpunye.x yah sibuk2 r biar la gf die yq sibuk2 kt die.

  137. salam….weyh pew ny asyik azzam jew…..
    owg laen xdk kew…..
    cm fienaz kwew….
    azzam too balak kezen ku…
    wakakaka….
    so korang jgn mengatal lg kt azzam k…..
    kezen ku maqah tataw??????????
    urm……

  138. senarai2 yg ptt kuar….
    1.JIHA
    2.TASYA
    3.NURUL
    4.MAULUD
    too sjew yg kuag yg laen ke fnl….
    fienaz msok balek….
    wakakakaka……

  139. cik bubblegum….jgn lar perasan sgt eqk…akuw leyh ngaku si azzam 2h bf akuw 0wg bkn nyer taw pown..huhu….
    AZZAM,KOL ME OKAY………..HAHA

  140. wahai peminat azzam!!!sila ar ke facebook saya coz ade banyak gambar azzam serta video konsert dier!!! bukak facebook then find ikarishah

  141. To: Arill,buat sehabis baik. Jgn kcewakn peminat arill. Wlauapapun arill ngan azzam mmg the best boy in the world. Diyana hrp arill n azzam dpt ke final. Diyana syg korang sgt2. Suara arill keanak-anakan dan azzam mmg mantap. Arill minggu ke 7 arill nyanyi lagu pengemis cintakn?

  142. salam…azzam feat ngan nurul best la….kalu ngan fienaz lagi best kan…4 arill,ain ngan dayana do d best next…4 ienaz akak arap ienaz dpt masok blek ik2….suara ienaz best sngat…hidup biar selamba

  143. leh x bg kt sy biodata azzam?bkn sy nk tp,gf sy yg nk.bg pon xpe,xbg pon xpe.ok.gud lak to all bdk2 idola kecil 2.especially to dayana.u so cute…….

  144. sye diana,sye minat sngt kt aril ‘n’ azzam……………!!!!!!!sye behrp sngt yg sye blh bejumpe ngan awk be2…….!!!!!!!blh x awk bgi number phone awk be2……?????nie number sye 0134014258……..kol2 la sye ye or mesej me……..sye x puas ati ngan ape tejadi ari 2,nape fienaz blh kuar……..nie sume x adil……diorg nie x reti pilih org btol……….

  145. hyepp ,
    gud luck 2 azzam , arill , dayana n ain ..
    buat yg trbaek au ..
    hoop kuwang mcuk final ..
    kuwang smua cute kuwt !
    hehe ..

  146. assalamualaikum……… azzam sye mmang minat gler kat azzam!!!!!!!
    kalo bleh sye nak email awk jerr!pesan sye stu jerr solat jgn luper tau!!! salam!!!

  147. halow azzam!!!!sye minat gler kat awak.hope dpat jd juara dlam idola kecil 2 k…….u’re so cute n encem boy…..

  148. x respect langsg kt juri……….. cam ne finaez leh trsgkir……..
    hope producer dpt msukan fienaz blk…. syg fienazzzzzzzzzzzz

  149. HALLO ALL…

    SAYA UMO 11 TAHUN…THN DPN SAYA UMO 12 THN…

    SAYA MINAT SANGAT KAT FIENAZ…

    NIE NO TEL SAYA : 0139053055

  150. cdihnyer….
    fienaz dah terkeluaq.arp sgt2 TV9 blh mskkn blk fienaz ke dlm idola kecil2.. good luck 2 azzam,dayana n arill. love u all….

  151. hai…sume..;slm,,..
    sye support idola kcil 2..korg best sgt2..;esp azzam, fienaz, arill n dayana..korg kiut lorh..nsem n cntek.,,4 azzam i like ur suare, style n mke..veri smart..4 fienaz i like ur styles yg agk sdkit gns n ur voice ad serax sket but i like it..4 aril lk veri kiut b0y..,n slamber je.,,n lastly its 4 dayana i like ur v0ice,.sdp sgt2..mcm suare org da beso,tp u still child lg..wa tabek sama lu suma.,.hope u all d0 ur best n will sukses in everithing u do..k., t8 care..i kn0w tht dyorg xkn bce diz,tp xpela..jus join je..but i hope la dyeorg rid diz..ok..,,slm..

  152. yag lain tu tak payah la te gile2 sngat ngan azzam, smpai mandi tak basah la, tidur tak lena la, makan tak slare la……..kan susah smua tak kena, bile bace mcm nak muntah plak……….die kecik lagi pnjang lagi perjalanan die…..angan2 mat jenin btul la korang ni,,,,hehehe

  153. to izzat – sye drjh 6,duk kt eypoh………nape?????awk plak duk kt ne??????awk de x number azzam??????adk sye nk,die minat sngt kt azzam…….

  154. woi!!!!
    aq bounzer kat skola!!!!
    korang jangan kacau fienaz!!!
    die tu awek aq!!!!
    kalo aq tau fienaz kane kacau!!!
    aq bantai korang!!!

  155. to red girl- x de pape.sje je tanye.sy owg kelantan.sy tengah mencari numb azzam ni spupu sy nk.dpt bape A exam ari tu???

  156. hi fienaz awk ni comel la sya azroy sya nak jdi……..ok la syA X PILIH KASIH SYA SOKONG SUMA org dlm idola kecil 2 ni no sya 0262473047 ok bye…….

  157. fienaz xpatut kuar….persembahan dan vokalnya bagus jika dibandingkan dgn Maulud, Nurul & Tasha. Vokal Maulud out of tempo…sepatutnya Maulud kuar, diikuti dgn Nurul, Tasha & Jiha.

    Idola Kecil 2…pls mskkan Fienaz.

  158. to izzat – sye dpt 3a je,x bnyk……sye dngr awk dpt 5a btol ke?????sye rse sye x blh la nk min mesej ngan awk,sbb sye x de kedit……..sooooooo sory ek………..klu main kt sini je x blh ke?????

  159. sye rse x adl la dgan juri spatutnye tasha keluar bknnye fienaz.hrp fienaz awk jgnlh sdh…mntk no fon pleazzz……….for maulud ko xyh nk bgga sgt….dayana awk cute i love you muahhh

  160. ASSALAMUALAIKUM………..
    maaf sy nk komen skit nie…eh x dek maruah ke ha??ckp lurve la mcm2.
    k lah..kpd finalis ik2,sy hrp krg buat yg trbaek untk pemint korang semua.jgn hampakn pemint korang semua.em…..yg plg sy mint skali …
    fienaz n dayana kalau azzam n arill tu ……blh la kottt skit2.ape2 pun DO THE BEST FOR YOUR BELOVED PEOPLE ESPECIALLIY TO YOUR BELOVED PARENTS.kalau nk brjaya buat SURUHAN ALLAH n tinggal LARANGAN ALLAH.em……..x pe lah tu je sy hndk kata.sory kalau trkasar bhsa.
    ASSALAMUALAIKUM …….

  161. juri idola kecil 2 mmg x adl sbb fienaz yg t’kluar sptutnye tasha…
    dayana sye hrp awk msuk 5nal sye doakn awk mng…mntk no fon blh x pleazzz….tlg bls

  162. sye hrp pgnjur akn ambik blk fienaz sbgi finalis idola kecil dan singkir kn tasha n maulud………kpd juri atilia tlg lh finaz msuk blk ke idola kecil

  163. snrai ptut kluar
    1.tasha
    2.maulud
    3.jiha
    mmg ptut kluar sbb suare korg mcm ktak mntk hjn
    dan finaz msuk blk krn vokal die mntp dan suare die mmg best i love you finazzz muahhhh

  164. hye..azzam suara azam sgt best la…syahirah suka ngn suara azam…
    so,harap azam buat yg terbaek k..jgn hampakan guru anda k…
    syahirah harap azam dpt smpai ke finel idola kecil ke 2…k azam bye…

    asalammualaikum…azam…

    you the best azam…

  165. Askum..Hai Dayana n Fienaz.Korang nie lwa tpi yg plik nye knpe Fienaz trsingkir.Sabar jelah Fienaz.Kasi no phone korang leh x?

  166. for arill….i love you….do the jangan kecewakan semua peminat awak…saya teringin nak berkenalan ngan awak…bila saya tengok awak nyanyi lagu jangan pisahkan ngan ain..saya menangis kerana saya sedih awak nyanyi lagu cinta ngan perempuan..e,ee,nak email awak boleh?muaah i love you..kita ni sebaya…tahun depan 12 tahun

  167. hai,2 all my fans.it’s me fienaz.sy da bace ape yang korang tulis.ni numb fon sy 0148199293.hop u msj me ok.

  168. hai azzam………azzam ni cute ar……..azzam ikut muka spe ek dalam keluarga azzam…..hensemmmm……..macam nak cubit je pipi azzam….jangan tkjut tau….sebenarnye nur ni sebaye gan azzam……azzam leh tk azzam anta surat kt alamat ni 269,laluan merbau,kg dato ahmad said,tambahan 3……. kite tunggu surat azzam….ok ar zam beyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy good luck for you and yours frienddddd….

  169. hai fienaz…………….leh mtx nmbor telefon x……….
    awk nie cute lah……………
    kalo nk koll saye nie 0123180539

  170. hye azzam…pew kaba??suare azzam cdap r…sy arp azzam tros brjye lam idola kecil musim ke2…cian fienaz kua..mst azzam n kkwn wndu kt fienaz…sy arp azzam bce emel sy ny…GUD LUCK!!!

  171. hai peserta ik2….
    semoga berjaya sampai final k…
    fienaz…jgn sedey k….
    semua dak ik2….ader ym x???
    kalo xnak bagi..tak per..
    saya faham..
    anyway….
    good luck!!!!

  172. betul ke awk tu fienazz…………x prcaya la.baek cpt mengaku awk tu sape.jngn nk menipu lar………seseorang th awk menipu or tdk

  173. hai…. kepada smua peng reply…. tlong jgn bukak mulut psl cinta cintun nie….. baik klau korang pergi blajar….. fienaz kn dh nk ambik UPSR taun dpan…. jdi tolong jgn tlis psl fienaz lgi tau… fienaz dh pening… MAK fienaz ckp…. blajar rjin2 bru bleh cri mkwe / pkwe….. see u… this is for u all my fans…mmmmmmuahhhhhh….

  174. Sye stju ngan awk fienaz…. baik korang pegi blajar lgi bagus… anyway yg nk bercinta ngan dayana tu… bley padam hapus dayana punye muke dri ingatan korang… sbb dayana dh berpunye… and if u hane seen my comment sam… I love u sooooo muchhhhhh….. jgn plak ingat sye suke sam…. name pakwe sye….. adelah….

  175. bgi sesiape yg ade myspace…. add la dayana…. tpi dayana cuma on9 skali skala… search… Siti amirah Dayana…. bye……. luv u all

  176. bgi semua yg tngok dayana berpgang tngan ngan azzam tu… jgn ingt die pkwe dayana… dia tu kazen dayana jer….

  177. hai azzam,awk nak thu tak?sye minat gilerr kat awk…minat jer,,tak mcm yg laen,,,smpai jatuh cinta..maybe diowunk 2,ad gangguan mental kot..sye tnye bley??kalau xbleh pun,,nk tnye jgak..it’s up to u,nak jwb ke tak…betul nakwa 2,,girlfriend awk..kalau betul,,mesti die cntik kan?????

  178. azzam buleh x jd boyfriend sy pleass hu…………hu…..hu……….gurau je jgn marah ke………..awak le juara saya doakan tulung la siar kan gambar azam banyak sebad dia ecem n comel love azam

  179. korang jgn terlalu berharap azzam ker,arill ker,fienaz ker @dayana ker..suka kt korang…jgn terlalu berharap..aku cakap betul2 sebab…nanti kita juga kesusahan…sedar diri..kita siapa..mungkin mereka ada org lain…jgn berharap sangat..nanti kita yg merana..

  180. betul kew bumbble kapel ngan azzam…cam tak caye ar….bukan jelez k….cuma mungkin orang tu bley menyamar….

  181. saya stuju dngan muna izzah…….. knapa nak trgila-gilakan azzam……. sblum dia masuk idola kecil pun dia sama je dngn oang lain,, x ada bezanya…… ye la dia kan dah terkenal… mna lah nak layan orang mcm kite………..

  182. to azzam,dayana n fienaz(ik2)…
    saye nk kwn ngan awak ber-3…
    saya nk ym ngan awak semua….
    kalo tnak bagi…tak per….
    mungkin untuk keselamatan awak be-3 setelah bergelar artis..
    erm….
    to fienaz….tabah…!!!
    good luck azzam n dayana….

  183. fieynaz i love you so much…
    bleh amek jdi adk angkt???????
    alif satar you the man……
    mntk2 fieynaz msuk blek mnggu dpan…
    tlongla bgi fieynaz msuk blek…..
    klau bleh bgi dia juara…..
    klau dia x msuk aq rport kt najib…..

  184. assalamualaikum……..
    kpd finalis ik2,sy ucpkn slmt maju jaya.kpd fienaz, tabhkn ht awk …….
    oh ye..kpd bakal UPSR thn depn,buat yg trbaek.biarkn parent korang menangis krn kejayaan korang ,bkn krn kegagalan korang.kalau ade sesiapa yg lpng blh email kt sy………’ana_najjah14′.n sy bg email ni bkn brmaksud brk,sj nk brkenaln je.bukn nye ape.jgn brk ngka sdhla.x pe ah.maaf kalau sy ade trkasar bhs…
    assalamualaikum……..

  185. To:azzam,diyana syg azzam dn minggu ini diyana nk azzam buat yg terbaik. To:arill,diyana rindu arill dn minggu ini buat yg terbaik. Korang berdua jgn kecilkn hati peminat k.bye arill n azzam luv u all n hope u all success. Lpa pulak, insyaallah klau x de apa hal diyana jmpa arill kt sk tok”kun bkt mertajam.

  186. assalammualaikum ,, untuki arill ,, azzam ,, dayana dan ain .. korang 4 orang buat yang terbaek k .. hope k0rang dapat masuk final .. bubblegum ,, k0 betul ka udah lama c0uple ngan azzam ..??
    ada sepa-sepa ka yang t0 nanti besar arill ,, azzam ,, dayana ,, fienaz dan ain m0 universiti kat mana .. dan betul ka d0rang 5 orang ni m0 universiti kat universiti limk0kkwing .. ?? k0rang lima orang finalis idola kecil 2 ni … boleh tak minta 6ber k0rang 0r email k0rang ..???

  187. salam…untk azzam,,semoga berjaya!!!!sembahyg biar ckp tau…insyaallah…kalau azzam berusaha,,dapatlah hasilnya…kita kawan le???

  188. assalammualaikum fienaz ,, dayana dan azzam (ik2) .. saya minat giler dengan korang .. boleh tak k0rang give me ur 6ber becoz saya nak jadi kawan k0rang .. kalau boleh arill dan ain juga .. saya pun nak minta 6ber k0rang sebab nak jadi kawan juga .. untuk dayana saya nak beritahu awak sebenarnya muka saya nak hampir sama tau dengan awak bukan nak bangga diri tapi ibu ,, ayah ,, mak cik pakcik serta sepupu saya pun cakap macam tu .. waktu tu saya pergi jalan jalan kat chow kit road .. orang yang tak kenal saya tiba tiba cakap “awak ni dayan idola kecil tu kan atau pun fienaz..??”lepas 2 saya cakap saya bukan fineaz atau dayana saya orang biasa je .. orang 2 pun terus merah muka dia tau wak..dayana saya harap awak balas komen saya ni ok ,, fienaz ,, arill ,, azzam dan ain ..?? i beg you all..oh ya fienaz .. saya pun macam awak juga tahun depan nak ambil upsr .. pliz balas ok.. pliz pliz pliz pliz pliz 10000000000 saya m0h0n.

  189. mmm…
    sye juz nak bg pndgn tuk produser rncgn idola kecil nie…
    sy rase la juri x sptutnya wat kptsn tuk kuar kan fienaz…
    coz dia ada suare yg bgs n sy jugak yakin yg dia bakal menghangatkan malam2 k0nsert id0la kecil nie…
    n 1 more sbb fienaz kuar blh dkatakn ramai penonton mogok dgn kptsn nie…
    n bg sy tlg adkan 1 k0nsert yg memblhkan salah s0rang yg kuar dpt msk blk…
    dan bg sy ramai yg akn vote fienaz…
    sori ekh lu ada yg salah ke dgn pndgn sy d ats

  190. tuk fienaz,arill.azzam,n dayana u all must do the bez…x kira setakat mner pjuangan korang dlm ik pon akak akn slalu sokong korang…ingat manusia ni selalu wat clap…so this meaning…bkn juri dan also not pengkritik yang menilai korang tp korang yg harus nilai diri sndiri k…x der org yg perfect…
    4 fienaz wlaupon da kuar tp ttp kena truskn pjuangan adk coz adk ade pluang tuk menghangatkan bidang seni yg akn dtg…jd,sy arap tv9 x akn sia2kan bkt fienaz…ingat lau da kur pon x brmkne pjuangan adk trhenti kat c2 tau…tuk ceburi bdg seni memerlukn kekuatan tuk tmphi plbg cbrn…

  191. tuk azzam tlg lakukan trbaik…
    jgn hmpakan pmnt adk…
    adk ad bakat yang x blh dinafikan ia hebat…
    tp,jgn lupa study tau…
    dpt brp a dlm upsr ari 2?
    lu dpt 5a jom r join khidupn kat maktab rendah sans mara(mrsm)…
    igt pelajaran no1 tau…
    igt alllah
    igt ibu
    igt ayah
    diorg pon nk adk brjaya

  192. dayana,
    u r so cute
    suara u x mcmbdop 10 thn tau…
    do the bez
    keep it out
    dayana sesuai ngan arill
    sme cute
    sme come
    sme bez
    sme tggi
    sme rndh
    lu couple mst serasi kan

  193. walaupon dayana ssuai ngan aril…. dayana x suke dia sbb… dia tu prasan la…… nie sapa yg ckp dayana ssuai ngan aril nie….

  194. hai my fans….. nk no. telpon fienaz x…… sbb fienaz xkan kasi krana fienaz xde fon…. he he.. sorry……..

  195. hai azzam ik sy memang minat awak sebab awk to hensem suara sdp la blh tak sy nak no fon awk please dan sy akan berdoa untuk awk supaya dpt masuk ke peringkat akhir dan buat dayana muka awk nak sm ngan saya kawan sy dan muka awk nak sm ngan fienaz dayana wat yg terbaik ok suara sdp muka cantik sy akan berdoa supaya dayana buat yg terbaik dan masuk peringkat akhir

  196. hello…. hai dayana dan fienaz tercinta….. mungkin korang xknal sye… sbb sy xjdi msuk ke dlm idola kecil 1 dan 2… sbb mak slalu bz… boring dibuatnye…dayana dan fienaz klau ada mse duk la kt jb stahun… duk kt 6/4 taman pulai indah….. skolah kt situ bagus… buktinye sye pon dpt 5a.. nnti kite bleh knal… sye tau mngkin korang refuse ape yg sye ckp nie…. tpi sye amt berharap…. and to fienaz… gud luck for next year…. try the best… klau bleh dayana n fienaz msuk la idola kecil 3 taun dpan…. see u…

  197. AZZAM buat yg terbaik.Azzam encem sangat.Azzam suara pun sedap. Dayana dgn Arill comel suara pun bagus. DO THE BEST.. SEMOGA AZZAM,DAYANA N ARILL masuk 5NAL. Smart and Cool…. JGN HMPAKAN PEMINT AWAK.

  198. saya tak puas hati kenapa sam yang tersingkir.sepatutnya arill yang tersingkir bukannya sam.saya mohon maaf,tolong buat keputusan dengan lebih adil

  199. To:// azzam,Azzam,diyana nk no.tel bleh x ataupun e-mail? Azzam sk mana eh? Diyana teringin nk jmpa azzam. I luv azzam n miss u.

  200. lioness….saye nk emel awak….
    pliz….saye hanya mahu berkawan…
    xmo bercinte….
    kene belajar dulu..
    kawan bleh ar….

  201. Azzam,sudikh engkau jdy tmn rptku. Arill,sya nk anggp awk adk angkt sya bleh x?Azzam,u the best. Go….. go …..further go…go…further. Smoga awk brdua dpt ke finalis ik 2.

  202. to diyana:: nom siapa yg kau bagi 2……….?????? awk ckp itu nom untuk call ik 2 tpi dri mna kau dpt nom 2…….??????

  203. Sya jwb trus trg kpd smua pmbca budiman.Sya x ingin anda menelefon sya. Nie adalah no.tel sya 0174929766 dan 0174223048. Mulai hari ini sesiapa yg kol no.diatas akn sya report ke polis. Sya x ingin sesiapa mengganggu sya. Hrp maklum. Sila dail no.ini 0134308242 atau 0124398163. thank u.

  204. To://azzam,npe azzam duk jauh sgt. Duk kt kpla bts lgi bgus.Stiaphari bleh jmpa.Arill x pe la duk kt bukit mertajam dpt jmpa dya kt sk juara tok’kun. Azzam sk mna? Diyana sntiasa rndu kt azzam wlaupun kita berjauhan.Azzam sudi x jdi tmn rpt yana? Klau stuju e-mail kt yna [email protected]

  205. Ingt ssiapa yg sms atau kol kt no ni 0174929766 dn 0174223048 akn direport ke polis. Ini betul2x x ade yg tipu. Sya rsa lbh baik jgn sms dn kol klau tdk menyesal!

  206. oooit…..korang niee…klau korang tulis kat sni,mane diorang nak tau…lagipon,diorang x kan bukak komputer nyer….buat penat jer nak minx no. la email lar….x kan menjadi punyer….baek cari sendiri daripada tunggu azzam atau dayana atau fienaz atau arill nak commaent balik….buang mse jer…

  207. sya pun nak tau jugak nom siapa 013 @ 012…… diyana,, kalu awak tak nak diganggu knapa awak bgi nom 2…..?? dan, knapa pula smpai nak report kat polis……..??

  208. to diyana:
    no sape?????!!!!!!!
    hmm….diyana jgn maen2…
    ntah org yang menyamr….
    tak pun tak balaz sms nnt….
    pliz diyana …
    no sape…
    hmm..
    sory diyana …kalo terkasar bahasa…

  209. akak mnt sgt kt azzam,arill,dayana n x lupe jgk kt fienaz walaupun dy tersingkir…anti ble korang berempat da famous jgn combonk tw…tp study jgn lupa..jd penyanyi biar ade kelulusan drpd mne2 universiti..bwu ada klass!!!

  210. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ika s’kong la kt scha……..
    jagn r w ayat jwg sngt………
    kte kne skong azzam biar azzam ley msuk 5nl.
    papewpong ika hrp azzam ley msuk 5nl k………..
    azzam bez gler nynyi lg lgu untukmu…………
    kpd owg y ngaku ‘AZZAM’ bf dye,hrp2 tobat la yeeeeeeeeeeee

  211. SALAM
    ika sokong kt ”Akuw_Princess”

    4 azzam wt lah yg terbaek k…………
    sore azzam mmg sedap la………..

    ika hrp2 azzam akan jd ”JUARA” idola kecil

    ”SMART N COOL”

  212. hai azzam…,saya nak tanye awk skolah kat ne…,ade no. fon x?umur saye 11thn,awk nie hensemla saye minat kat awk ngan dayana,saye slalu tengok idola kecil sbb nak tengok awk…,rmh saye kat bandar baru bangi…love u azzam n dayana muah….harap awk berdue msk final

  213. KENAPA FIENAZ KELUAR,KALAU FIENAZ KELUAR TAK CERIALAH IK2.TAKPELAH.APE2PUN HRP FIENAZ BERSABAR.

  214. azzam dayana n fienaz go go go..chayuk2..akak suka korang sgt2….fienaz…kmblikan fienaz ke idola kecil

  215. aslammualaikumm..
    fizah hrp smua pserta idola kcil akan wat yg the best..
    trutamee azzam,arill dn dayana..
    kowng ade bkat untuk jdi pnyanyi yg akn dtang..
    ingat klau dh glamor jgn lupe daratn plakk..
    blajr pn jgn ktinggalan..jdila pnyanyi yg brpelajrn..
    Good luck smuaa… hrgai la pminat jgn hmpakn mreka..

  216. Sya mnta maaf kpd smua pembaca. Sya x nk diganggu sbb no.fon nie 0174929766 n 0174223048 no.fon mak yana. Sesiapa sms n kol no.fon tu, mak yana nk report kt polis yana pun x tau sbb apa. Sori guys 013 n 012 tu no.tel kwn yana.Hrp jgn tel.Klau nk tau no.tel ik 2 tnya la kt org yg tau jgn asyik kol 017 tu. Yana hrp korang jgn kol 017 nnty mk yana mrh yana.

  217. kpd korang sume…..please jgn add kami lgi…!!!!!!!kami dah x nk layan korang lagi…please kami dah jadi best fwen…tapi kami nk ucapkan tankiuu…so much kpd korang sume…WE LOVE YOU ALL….

  218. TERIMA KASIH KEPADA PEMINAT. TETAPI SAYA X AKAN TERIMA SEMUA SEKALI SBGAI GF SAYA. SBB SAYA DAH ADE ORG NAME DIA ALIA. BYE…BYE… TERUS LAH MENGUNDI SAY ( AZZAM )

  219. hai,AzzAm.saya nur ain zulaikha dari negeri kedah.saya cuma nak komen awak ni cute ngan handsome aa…..
    saya sebenarnya nak tahu BiOdAtA awak je !!!! bolh x.kalau blh hantar dkat email kakak saya ni ( [email protected] ) ok . ???????

  220. hai,ARRIL
    BLH MINTA BIODATA x
    oh,lupe nak pkenalkn dri nama saya nur ain zulaikha
    saya berasal dari KEDAH
    hai, blh x kita jdi best friend????

  221. hei…azzam…
    tul ke ko tu azzam ik2….
    xcaye ar..
    mungkin ko nyamar tak????
    erm…
    sape name penuh gf ko tuh….
    x caye ar…..
    aritu kater gf najwa….
    ni plak gf alia…..
    heran aq……

  222. kepada semua peminat peminat fiENAZ saya nak ucap kan takziah atas pemergian fienaz dari IDOLA KECIL 2.tu la korang ni janganlah berharap sangat yang peserta peserta IDOLA KECIL 2 ni bleh masuk final.(lagi korang harap lagi itulah salah sorang dari mereka akan disingkirkan)suara fienaz bukan best pun, just serak basah.lekeleh aaaaku bleh buat.good luck for u all.bak bak kata nabil >lu fikir la sendiri<asalamualaikum.

  223. HAI, AZZAM SAYA NADHIRAH SAYA SUKA KAT AWAK SANGAT2 SAYA HARAP AWAK DAPAT MASUK FINAL. KENAPELAH FIENAZ KUAR PATUTNYE JIHA ATAU NURUL. MASA SAYA TENGOK AWAK DUET NGAN JIHA SAYA RASA CEMBURU SANGAT2,TAPI TAPE SEBAB AWAK TAK KENAL SAYA.PLES BAGI NOMBOR FON AWAK.

  224. Kan aku dah kata…korang jangan ngada2….bukan sebab apa..malu lah..maruah tu nak letak mana..nak letak dalam tong sampah ker????????????korang..aku cakap betul2 nih..korang jgn nak perasan..diorang(finalis ik 2)tu layan korang @ sms ngan korang…bahaya letak no phone kat khalayak ramai..tengok?apa dah jadi kat diyana…jadi tak tentu pasal..so..korang tolong pertimbangkan apa yang aku kata nih..lelaki pun sama..why gatal sangat..sume org gatal..korang..kiamat dah nak dekat..korang nak couple2pown buat dosa jer.dalam islam mana blh couple..yg boleh kahwin…so korang fikir2lah apa yang aku tulis nih..buat dosa jer tulis merepek2 kat sini..lagipun buang masa..tengok diorang (finalis ik2)pown tak nak layan korang…so pikir2 lah..bukannyer apa..cume korang ingat ….buang masa…..jer..maaf kerana terkasar bahasa…yelah geram tengok korang menggedik sana menggedik sini…dlm kesempatan nih jugak aku nak ucapkan salam maal hijrah buat sume pembaca budiman….. -muna izzah mokhtar-

  225. ecok…buat yang terbaik kpder ik 2 terutama aZzAm,aRiL N dAyAnA…GOOd lUcK…’mintak2 korang betiga masuk 5nal kan…n jgn lupe kan pelajaran…e2 penting buat peserta ik2 n lain2…’maap lerr kalau terkasar bahaser kerr…ape2 kerr…ok la bye n semoga berjaya buat ik2…he3 n bye-dekna/dayana…@_~

  226. askum sume …… buat azzam lakukan yg terbaik….InsyaAllah kalau panjang umur sye sentiasa akan mendoakan kesejahteraan azzam dan akan berjaya sehingga penghujungnye……solat 5 waktu jgn tinggalkan… sye nak no.fon… tapi jgn salah sangka sye bukan nak kacau awk ngan gf awk…maaf
    buat aril do the best kalau murah hati bagi la no.fon…..buat fienaz jgn la sedih sye sentiasa akan mendoakan awk fienaz sye nak no.fon leh x…askum

  227. azzam insyaAllah sya akan menghantar surat kpd awak sye cuma nak kenalkan kwn2 sye kepada awak…kalau awk ada masa belilah buku ana muslim keluaran yg ker 46 kalau beli buka muka surat 38 di situ ada gambar sye……..janji yer kalau sye antar nanti baca yer……..

  228. harapan sye cuma awk akan berjaya ingat jgn yerpedaya dgn kata-kata orang…jgn lupa solat 5 waktu…..dan balas yer nanti surat sye kalau sye x antar awk belilah buku ana muslim

  229. leh x idola kecil buat roadshow kat kluang kat kluang parade ker atau kat kluang mall harap ditunaikan permintaan sye kalau jadi antar surat kat sye awal sikit hehehe….

  230. asslmualaikm sume…….. sori ganggu, tp nak ckp skit leh x?
    kpd sume individu2 yg menyumbangkn komen, jgn la tlis bende2 ngarut lak….. ni bkn web mencari cinta k…. klu nk hantarkn ON CINTA ke 33882….. yg bro2 sume lak xyah la briye2 sgt bri no. tepon, blom tntu lg diorg lyn…… k la, x tau lg pe nk ckp….. wssalam.

  231. ehem….. spe kte suare fienaz x sdap ha. sdap pe, x rmai tau gurl yg ade suare cmtu, unik lg… tp yelakn, stiap org de pndpt msg2. pe2 pun, sy ingin mngambl ksmptn ni ntuk mnyokong fienaz….. fienaz jgn sdey tau, sy tau awk ni cool orgnye….. truskn usaha coz prjlnn awk mseh jauh lg. kpd finalis2 yg len lak sy ucapkn smoga brjaye, wat yg trbaik k.

  232. betul kate sheda….
    azzam macam pemalu…
    tapi berani beritau sape gf azzam…..
    ni mesti ader owg menyamar…..

  233. As,kum…Fienaz and Dayana?????sya xnk komen apa2 disi cuma sya doa kn supaya kamu berdua dapat ke final……….GooD LuCk…Klu kamu berdua ada masa Hntr la e_mail dkt sya.. e_mail sya…
    [email protected]..ni no fon sya 0135251622..call la kalau ada msa ye..bye2……………….

  234. TO TIGERBUFF:
    mmg ler emel saye same tapi itu my brother…
    masa tu terlupa tukar emel dye….
    so dye teruskan…
    sory..
    my brother tak minat azzam….
    erm….tigerbuff…
    nk emel….

  235. TaKdE sESIaPa BoLeH TaU kEcUaLI lioNeSS nGaN akU aJe ……….

    hahahahahaha…………………….

    padan muka korang…..

    tapi kat suka_kawan_aje nanti aku beritahu kau……

    okey……..

  236. camekom…hai sume peserta ik2…azzam awk cute lar…sye sntiasa akn vote awk…k?jgn lupew solat k???luv azzam…mmuuuaaah…from nieza (^-^)

  237. aRiL,aZzAm n dAyAnA BUAT YG TEBAIK arr arie nie…dan cemoga korang ber-3 macuk 5nal…n salam buat peserta ik 2-dekna/dayana @_0

  238. saya ngan kawan saya suka la dkt aZzam ‘n’ ariL TU.diaOrang tu cute ngan hensem.hope bleh dpt no.phOne diaOrang!

  239. semoga berjaya azam………
    awk hensem sngt……….
    do the best……..
    saya doakan semoga awk dpt sampai ke final.

  240. huhu….
    xsabar…
    lagi 2 jam lagi…
    konsert idola kecil..
    hehe…
    good luck to peserta ik….
    walaupun tak de fienaz…
    but fienaz the best…
    hehe…

  241. 4 azzam ‘n’ arill do your best….good luck!!!!!i hope fienaz masuk balik idola kecil.jangan sedih ye fienaz!!kitaorang akan doakan fienaz :-]

  242. hai…saye shela adik kepada sheda…saye minat kat abang azzam dan akak dayana….i love u all…kak dayana dan abang azzam semoge masuk final..saye minte kak fienaz masuk balek minggu dpn atau musim ke3

  243. sesiape yang nak berkenalan ngan saye hantala surat kat saye…C-2-8 BLOCK C,APARTMENT SERI CEMPAKA,JALAN 6/3 SEKSYEN 16,43650 BANDAR BARU BANGI,SELANGOR,DARUL EHSAN atau call saye…0196119324…SELAMAT BERKENALAN….

  244. salam…adik2 sume..
    sis tau sume2 kt cni msh adik2 lg melalui care adik2 anta komen..
    sis cume nk ckp kt adik2, jgn la pcye dgn org2 yg menyamar jd bintang IK kt dlm ni…
    kalau adik2 pikir logik, sume bintang Ik xkn ade mase nk rply komen or ape2 je la sbb diorg bz nk practice utk performance diorg..
    diorg ade byk bnde yg diorg nk kne bwat…
    sis x rase diorg ade mase nk bace ape yg adik2 tulis ni..
    cume nk ingat kn..
    klo bintang IK 2 dh bjye, diorg akn jd public figure..
    diorg x kn knl sape adik2 ni..
    so, ade certain2 thing yg diorg x blh nk btau…
    contohnye, no phone..
    adik2 dinasihatkan x terlalu mengharap..
    tumpukan dulu perhtian adik2 dlm pelajaran..
    ok..
    sis doakan adik2 dan bintang IK bjye dlm khidupan…

  245. kpd azzam,arill ‘n’ dayana buat yg terbaik utk minggu depan.good luck and try your best!!!semoga azzam,arill ‘n’ dayana masuk final.bye……………..

  246. ai guys…tdow g pew? cdy agy r fienaz kuar..camne adek aq bly kuar ny!!!!…panaz ny!!tp gmbra gak ble dayana is the best performer mlm td… azzam pon xkuang nyer..best gler r dwg wat mlm td… ceh!cketnyer felling agy dek azzam.. ‘azuraaa..’.he! dayana… meremang bulu roma akak… k r… akq hrp kwg wt y the best ek next week.. gudluck.. eh!ttggl lak.. smart n cool.. hdup biar slmberr….(^_^)

  247. salam. SEBENARNYA AWEK AQ ALIAH BKN NAJWA. MEMANG AQ HANSEM PUN. X YAH LAH JELOUS. NEY NO TEPON AQ 0177298456.

  248. perasannye kau azzam ik2………macamlh hensem……….sye x tau smeade niey org mnyamar ke btul2 azzam….. so,, jngnlah trasa……..

  249. askum azzam, sye minat giler kt azzam…azzam encem r…….hrp2 azzam dpt masok final….azzam leh call sye kt nombor nie 0173319587..k…

  250. askom azzam,azzam cht?klo azzam nk tau sye pling minat gler azzam kt idola kecil….azzam n dayana ade ape2 hubungan ke?bleh x sye nk my space azzam…

  251. btul cakap amirah tu…..minggu depan biar maulud yg kuar….emm….to tasya,aril n dayana kwn [email protected]…namenye najwa….die duduk kat sg. tengi..die minat sangat kat korang bertige…emm…sape yg ade call saye..saye minte maaf ye..kenape mulut awk macam tu…kalau awk bace saye nak name awk ngan tarikh lahir awk…k

  252. hai azzam..sye minat kat awk..bleh mintak no fon???atau bg ym awk???sye arap2 awk dpt pergi final sbb suara awk best sangat..kalau ade masa bls yerr…..LURVE U AZZAM…MUAAHH…HEHEHEHE..GURAU JERR..JGN MARAH..BYE..

  253. ai azzam….tyra pmint azzam…azzam trlalu smart n c0ol lorh…bley tyra minta 6ber f0ne??2 klu bley….^_^..n bley minta email??bt yg terbaik taw dlm idola kecil 2 niy…h0pe can go 5nal…g0od luck 4 your perfomnce…

  254. hai,azzam mkE azzam hmpir smE nan ex_bF akq….

    akq mnAt kt azzam cGt2…..
    wat tOl2…..
    n MyBe azzam ssuai nan iEnaz kot….

    hehehe……………

  255. akum..kepada syed 98..sudi tak awak jadi bf saya?plezz….saya terigin nak couple ngan org mcm awak…hhhmmm..klu tak nak sms jer..but credit abis..so guna ym jerlah…bagi tau ym..nanti saya antar e- mel..love you o much…..

  256. saye sokong kate2 fienaz tu………
    tpi saye nk kwn jew……….
    leh x………..
    plese contact me……….
    0123180539

  257. minat giler ngn azammmm..!!! good luck to u azaammmm!!
    x sgka adik kesyangn ku tekluar..waaa…finaz…naper bkn mauludd….waaaa….

  258. hye dayana n fienaz sy mnt cgt kt korg gud luck 4 dayana smoge dpt jd finalis idola kecil2 n 4 fienaz jgn kecewa awk psti bley……………….agak2 blerw bley dpt no dayana ngan fienaz ea please…………….drpd pmnt setia awk

  259. dayana n fienaz korg mmg cute cgt sy tgk korg cam adk beradik la………………korg nie mke da la cute cntk lg eeeeeeeeee………….sy klu dpt jmpe korg msti best kn…………………..please la bg no korg ea………………

  260. aku ada sesuatu nak ckp kat korang.aku rasakan lebih baik kalau kita hentikan saja buat benda yg mengarut ni.bukannya peserta idola kecil 2 layan korang lagi pun.maybe korang ada baca apa yg peserta idola kecil 2 tulis di atas.mereka pun rasa malu bila korang buat benda yg mengarut macam ni.aku pun menyesal buat benda yg mengarut mcm ni.aku rasakan lebih baik korang hentikan saja sebelum perkara buruk yg menimpa.saya nak cakap pada peserta idola kecil 2 untuk kali terakhir saya harap korang berjaya bagi peserta yg masih kekal dalam idola kecil 2 do the best.sorylah kalau ada yg saya cakap menyakitkan hati korang saya cuma nak beritahu saja.hope don angry!!!!

  261. huhu…nurul best ape persembahan semalam…nyanyi lagu professor klon….tapi mungkin bukan rezeki dye…
    anyway…..good luck yg masih kekal tuh….to AZZAM,DAYANA,ARILL,AIN and sape erk lagi sowg niyh yg bole masuk 5nal ye..huhu….mungkin JIHA,TASHA or MAULUD…..
    huhu…..ape2 pun….good luck..minggu depan wat yg lagi baek..
    dayana…..minggu dpan buat lagi persembahan terbaik…
    k….tu je lah……good luck semua peserta ik2..

  262. kalau korang nak tau macam-macam ada pasal azzam fc sye boleh bagi tau kepada yang nak tau korang buka kampung chat pastu buka group laman sembang paling popular…………. pastu kalau korang nak tau tanya cari nama kat situ sweet_tweety………

  263. saya ada baca apa yg abee tulis.saya rasakan apa yg abee cakap tu memang betul.ada tak sesiapa yg setuju ngan abee?

  264. peace utk awk2 yang meminati sy…and thanks sbb sokong sy…psl no fon tu sorry sgt sy x de fon lg sy kan dajh 4 baru….so tugas sy kena bljr dan fokus pd persembahan sy….hrp awk2 x mrh…sy syg sangat kat korang yg sudi sokong sy…(^_^)…klau sy ade masa lg sy bls e_mel awk2…see you again…

  265. to:RED BOYS kalau nak tahu email sye buka kamoung chat sekarang dan bagi yg nak tau alamat azzam fc buka kampung chat pastu buka yg group laman sembang ok

  266. TO DAYANA n AZZAM DO THE BEST K…………… ADE X SESIAPE YNG NAK B’KENALAN DGAN SAYE… KALAU ADE ANTAR LA E-MAIL KAT SAYE…………. [email protected] ………… AZZAM AWK ADE E-MAIL X????? KALAU ADE ANTAR LA KAT SAYA…………. SMART n COOL HIDUP BIAR SLAMBER………… BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE……………

  267. kepada yg umurnye 11 atau 12 tolong la pergi kat kampung chat sye memerlukan kawan yg sebaya……..kalau dah buka cari nama sweet_tweety

  268. sye minat sgt kat azzam n arill.azzam sy nk no. tepon n email awk leh. .azzam cute sgt. . .arill sy ske awk nyayi lagu anak gembala cute sgt. .

  269. awk buka kampung chat pastu buka group laman sembang ……..nanti dia akan bagi nama kalau awak x nak awk leh tukar nama tu pastu awk cari nama sweet_tweety ha tu nama kita ok selamat mencuba

  270. what? i dont understand..ok2…awk try bukak my spacelah..atau fb..atau twitter..atau ym …atau faans club..kampung chat susaah…

  271. hye smue psrta idola kcil 2…
    go0dluck kpada smua…
    hye fienaz,dayana i luv u so much…
    fienaz sba la ye…
    dayana wt yg trbaik taw,sye skong awk…
    fienaz n dayana is so cute . beautiful…
    mke awk brdua sme je suara pon nk dkat sme…
    wlaupon fienaz dh trsgkir sye ttap skong awk…
    fienaz n dayana the bez…
    luv u…
    at la sye at myspace…
    ny sye pnya email [email protected]
    add taw…
    luv u all…