in

Hisyam Hamid & Isteri Dalam Terima Kasih Sayang

Saksikan program baru bertajuk “Terima Kasih, Sayang” di TV3 bersama yang tersayang, pada setiap Jumaat petang dan tunjukkan rasa kasih sayang serta penghargaan anda di atas kehadiran mereka dalam kehidupan anda.

Program selama 8 episod ini akan ditayangkan dalam format berbentuk realiti dengan setiap episod daripada program Terima Kasih, Sayang akan memaparkan perjalanan hubungan seharian dan bagaimana kehadiran seorang wanita istimewa dalam kehidupan,sama ada mereka adalah seorang isteri, ibu atau kakak, mempengaruhi mereka.

Rancangan ini bertujuan untuk memberikan pengiktirafan kepada kaum wanita – sama ada mereka adalah seorang isteri, ibu, saudara atau rakan yang banyak memberi sokongan moral ketika kita mengharungi situasi pahit atau manis dalam rutin seharian dan juga detik-detik bermakna dalam pengalaman hidup kita.

hisyam-hamid

Saksikan Rancangan Terima Kasih Sayang

Tiga daripada episod “Terima Kasih, Sayang” mengetengahkan selebriti terkenal iaitu Sharifah Aleya dan adiknya, Sharifah Amani; pelakon Hisyam Hamid bersama isteri tersayang serta ibu kepada dua anak mereka; dan Fizo Omar bersama isterinya, seorang usahawan yang dinamik.

Program terbaru ini dibawakan kepada penonton hasil daripada kolaborasi minuman kecantikan terkemuka, InnerShine® bagi meraikan kekuatan dalaman serta keanggunan wanita, selaras dengan slogan kata terbaru produk tersebut, iaitu “Anda yang Teristimewa”.

Terima Kasih, Sayang” akan disiarkan pada setiap Jumaat pada jam 6.00 petang di saluran TV3 bermula 28hb Mac 2014. Sekiranya anda tidak bersempatan untuk menonton episod pertama minggu lalu yang dibintangi oleh Hisyam Hamid dan isteri, anda bolehlah menyaksikannya melalui laman YouTube di http://www.youtube.com/user/innershineM.

Para penonton juga berpeluang memenangi hadiah-hadiah hebat daripada InnerShine® apabila mengambil bahagian dalam peraduan program Terima Kasih, Sayang. Kumpulkan 8 soalan mingguan yang akan tertera setiap minggu.Anda hanha perlu menjawab kesemua soalan dengan tepat serta hantarkan borang penyertaan serta berkongsi kisah peribadi istimewa, anda akan berpeluang untuk memenangi gelang berjenama edisi terhad serta hamper produk daripada InnerShine®.

Untuk maklumat lanjut mengenai peraduan “Terima Kasih, Sayang”, dapatkan pek “Terima Kasih Sayang” InnerShine® yang dijual pada harga RM30.50 untuk pek 42ml x 6-botol dan RM57.90 untuk pek 42ml x 12-botol. Untuk lebih nilai, pilihlah pek 2 x 12 botol yang dijual pada hanya RM85.00.

Maklumat lanjut boleh didapati dengan menghubungi Talian Prihatin Pelanggan BRAND’S di talian 1-300-228-300, atau dengan melayari laman web www.innershine.com.my atau InnerShine Club di Facebook.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung Perkenal Kamera Telefon Pintar GALAXY K Zoom

Nik Michael Teruja Jadi Juri Dalam Kan Cheong Kitchen