in

Gambar Ziana Zain di Sidang Media Mentor Musim Ke-4

Seperti yang Budiey war-warkan dalam entri sebelum ini, penyanyi bersuara lantang Ziana Zain telah terpilih menjadi mentor bagi program realiti TV, MENTOR musin ke-4. Tahniah Kak Ziana Zain!

Kepada pembaca yang nak jadi protege Ziana Zain, bolehlah hadir di ujibakat Mentor pada 6 Mac ini di TV3 Sri Pentas. Tapi, pastikan anda semua berbakat, iaitu pandai menyanyi (tak bersuara lantang pun tak pe), menari, boleh menerima teguran dan menepati masa. Haa… itu kriteria yang telah ditetapkan oleh Ziana Zain.

Budiey berkesempatan bertemu dengan Ziana Zain di Sidang Media Mentor Musim Ke-4 pada jam 3.30 petang tadi. Nampak langsing dengan memakai skirt serba merah menyala rekaan Rizman Ruzaini.

Rupanya, dah lama penyanyi Pawana ini dilamar untuk menjadi mentor, selama itu juga Ziana Zain menolak. Tapi kali ini, sesuai dengan masanya, lagi pun ZZ dah janji dengan TV3 untuk jadi mentor satu hari nanti. Dari tahun lepas lagi, tapi sebab ZZ mengandung, hajat nak mencurah ilmu tak kesampaian.

Kali ini, ZZ tak kisah siapa yang akan jadi protegenya, tak kira samada perempuan atau lelaki,  tapi yang penting, kena ada aura, karisma semasa buat persembahan.

Tapi yang kelakar, masa ZZ berseloroh depan semua wartawan yang hadir, “Ziana pasti ramai ‘adik-adik’ akan datang ujibakat pada 6 Mac ini.” Memang ramai ‘adik-adik’ yang meminati ZZ.

Semua media ketawa.

Namun, apa boleh buat, ZZ tak dapat tolong kerana peserta terpaksa menepati kriteria yang ditetapkan oleh TV3.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ticket Super Junior Asia Tour Super Show 2 Live in Malaysia 2010

Dayang Nurfaizah Cari Protege Pandai Main Gitar atau Piano