in

Gambar Terbaru Norkhiriah Pelakon Drama Pepaya

Semalam, jam 12.45 tengahari bertempat di Theatrette, Sri Pentas Bandar Utama telah diadakan Sesi Pra Tonton Drama Slot Aksi Pepaya. Antara pelakon yang hadir ialah Norkhiriah. Ini adalah kali pertama Budiey bertemu dengan Norkhiriah dan berpeluang mengambil beberapa scene menarik. Norkhiriah ternyata begitu senang dan mesra dengan kamera. Boleh tahan jugak dia bergaya. Memang cantik dan eksotik!

Budiey tidak lupa untuk mengingatkan Norkhiriah yang pada hari ini adalah hari jadi kawannya yang turut berlakon dalam drama Sindarella dan beberapa drama arahan Ezad iaitu, Isma Yusoof.

Ouuh, kepada Isma, Selamat Hari Jadi ya… semoga karier kamu di bidang lakonan akan terus berkembang dan bakatmu terus mekar.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Sekitar 8TV Viewing Party di Bagan Lalang

Azwan dan Sabihah Juara Bintang Klasik Nasional 2008