in

Gambar Sekitar Pelancaran Kelab Peminat Asfanatics

Pada hari Sabtu lalu, Budiey telah dijemput untuk ke acara santai-santai bersama penyanyi Alasan Untuk Bahagia, iaitu Asfan Shah yang diadakan di Banjaria Court, Taman Samudera, Batu Caves. Kebetulan, Budiey pun tinggal di kawasan perumahan itu, jadi Budiey luangkan sedikit masa terluang di hujung minggu ini untuk beramah mesra dan berkenalan dengan sekumpulan yang menamakan diri mereka #TheSuperbFrenz.

Mereka dengan rasminya pada malam ini telah melancarkan kelab peminat yang menggelarkan diri mereka ASFANATICS khusus kepada sesiapa yang meminati penyanyi Asfan Shah. Acara santai ini juga turut dimeriahkan lagi dengan kehadiran penyanyi Asfan Shah tentunya hadir untuk menghiburkan dengan tiga buah lagu secara akustik iaitu Tak Cuba Kembali, Terhenti Di Sini dan sebuah single lagu baru yang kini masih diputarkan di radio, Alasan Untuk Bahagia.

Jom tengok antara gambar-gambar yang dirakam oleh lensa jurugambar Taqiyuddin Arifin di sekitar acara santai ni.

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Asfanatics

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kakaotalk Kini Dilancarkan Di Malaysia Secara Rasmi

AJL28 Trending Worldwide Raih Lebih 6 Juta Penonton