in ,

Gambar Pelakon Penyanyi Elyana Pakai Tudung Cute

Comelnya Elyana pakai tudung. Manis yek?

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. eeeeeeeee….. cute nyerrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! akak yana leh bg num phone x??????? kan elokkkkk terus cm g2……. kalu ad masa,,, call la num 017-5690701..plez..plez…plez….. huhuhuhu….

  2. muka je cover baik….ade terjumpa dia di section 7 Shah Alam..di Pakli Kopitiam….bukan mian lagi hembus asap rokok tu tanpa segan silu…walaupon tahu diri tu artis..mestilah org tgkkan…tak sangka hisap rokok….ingatkan baik…

  3. xBaEk kOrUNk kUtUk diEw…….
    kOrUNk pOn bLom tENtu baEk!ntAh2,dEpaN mAk bPak jEw bAek tP bLakAng mgALahkN sETaN……..kUikUi..
    eLyaNa pOn mnUsiA gAk..mSih mUde..nAk gAk njOy cAm RmajE Laen…….
    thiNk it fOr uRsELf..
    JANGAN NAK MENGUTUK ELYANA COZ DIE PON MAKHLUK ALLAH…

  4. Bagus lah Elyana pakai tudung. Tapi hidung masih bertindik. Tsk.Tsk.Tsk.. Apa nak jadi.. And i agree with whoever that mentioned yang dia memalukan wanita-wanita lain yang bertudung. It’s just not right. Dia bertudung tapi tindik tetap ada.

  5. ko pkai 2dung tp idung tindik cam kerbau.! kerbau tu lg cun dr muke ko klu dye yg pkai 2dung! nak tnjuk alim knon! ko jg je adk ko tu siap posing mnum air arak cam mnum air teh o ais! ko ni mmg muke xmalu r..! iiiiuuuuuhhh!!najis mughalazah!

  6. alahai comeynya elyana pakai tudung…tapi yang pasai tindik hidung 2 saya tak kesah sangat,janji hati elyana iklas nak pakai tudung….dan saya doakan semoga elyana kekal macam nie sebab saya minat sangat dekat elyana….all the best

  7. assaamualaikum..kOrang2 yg xske kt elyana,lnx r..aq ske stail elyana cOz sweet r ngn umO rmaje dye..n lgu2 dye sume aq ske..nk cgt jmpe kak elyana..hu2..dlm mmpi jer r..psl tndik2 tu,2 hak dye,xperlu r bwt dOse kutOK2 dye..kOmen 2 leklOk r cket..t kt akhirat,kOwang2 yg fitnh dye mcm2,merangkak crik elyana nk mnx maap..aq arap kOwang2 yg bkn men fuck dye,mnx maap r yer kt dye kalu jmpe dye..

  8. salam semua…….kepada elyana, bagus la kalau nak berubah dari segi pakaian…jangan seksi sangat dan colourkan rambut sebab awak ni dijadikan idol untuk masyarakat malaysia dan negara2 terdekat.so kalau nak berubah alhamdulillah, tapi kena ubah sikap juga jangan kebudak-budakan.lebih2 lagi awak dah jadi tunang orang….seterusnya isteri orang.jadilah diri anda sendiri kerana banyak artis kita hipokrit di depan kamera, diluar itu bukan karakternya yang sebenar.bakat lakonan awak terserlah tetapi dari segi nyanyian live awak kurang,minta maaflah saya kurang minat dengan voice awak sejak awak muncul lagi…lagu2 awak juga tak kena dengan suara awak yang pop balada tu.hope, jadi diri sendiri k…..kalau nak jadi rockers betul2 rockers bukan separuh2.

  9. apekebendanya tu pakai tudung tapi tindik idung,kite nie islam perbuatan 2 samalah cam kite persendakan islam,saye harap kak yana janganlah buat perkara yang memalukan ni llagi,tanggalkanle subang kat idung tue wat maluje,teruskanlah pakai tudung,saya doakan akak yana diberi hidayat oleh allah(tuk sume ingat!!!!hidup cume skali so kumpulkan pahala untu persediaan di akhirat sok)biasekan yang betul n betulkan yg biase

  10. cun giler la elyana pakai tudung………….nampak cam perempuan melayu terakhir jer….leh tak kalau jj nak jadi adik angkat elyana…………jj minat giler ar ngan elyana nink……

  11. DIA CUMA BERGAMBAR JE…BUKAN BETUL2 PUN…DIA KAN MASIH MUDA..BIARLAH DIA PUAS ENJOY, ISAP ROKOK KE, KALER RAMBUT KER, PAKAI SEKSI KER…LANTAK DIA LA..NANTI KALAU PANJANG UMUR,DAH BERUMUR CKIT, DIA TAUBATLA TU…CANTIK GAMBAR DIA BERTUDUNG NI, TP BUKAKLA DULU SUBANGTU..SENSITIF TAU..

  12. spew2 yg mgutuk 2 cm la baik sgt nth2 lg trk…dy pnya hdp dy pnya ske la…korang jg hl korang jer…ntah2 korang yg mgutuk nie ag truk..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kte doakn yg terbaik dah lah…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

BERSAMA TOGETHER FEATURING NORA DANISH PENCALONAN BARU MUZIK-MUZIK

Gambar Peserta Program Realiti Gadis Melayu TV9