in

Gambar Nasha Aziz Majlis Sambutan Tahun Baru Cina Rafflesia

Nasha Aziz turut hadir di majlis sambutan Tahun Baru Cina yang berlangsung di Le Meridien Kuala Lumpur anjuran Rafflesia dan Mandalay pada 1 Februari lalu.

Nasha Aziz yang kini hangat bercinta dengan Nur Iman Tang atau nama sebenarnya Tang Wing Poh yang bekerja sebagai promoter yang selalu bawa artis Indonesia ke Malaysia. Nur Iman telah memeluk Islam pada minggu kedua Ramadan lalu.

“Saya menyokongnya untuk menjadi saudara Islam. Yang mana dia sendiri sudah sekian lama berbangga dengan budaya masyarakat Melayu Muslim yang sentiasa menjaga kebersihan, sopan santun dan mempunyai sikap tidak bermegah-megah. Keindahan Islam itu sendiri yang membuatkan hatinya terbuka untuk memeluk agama ini.”

Terbaru, Nasha akah berlakon sebagai Puteri Maya Sakti dalam filem epik purba BUNIAN terbitan Adnan Abu Hassan. Pasti mantap dan padu! Good luck Nasha!

3249743559 D3894F7Ed5 O | 3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Penyampai Hot FM Tini & Sol Kahwin Bakal Jadi Raja Sehari

Trailer Filem Geng: Pengembaraan Bermula Upin & Ipin