in

Gambar Julia Ziegler di Festival Filem Malaysia 21

Rekaan Khairi Sufi yang mengaplikasikan ‘one shoulder fashion’ yang rasanya dipopularkan oleh hypermodel Kate Moss. Paris Hilton pun selalu pakai gaya dedah bahu macam ni. Mungkin dah jadi trend untuk 2008, selebriti semakin berani nak tayang bahu begini. Oh! Teringat akan kata seorang pembaca, kalaulah tali yang sebelah tu putus, apa akan jadi ya? Huhu, sendiri mahu ingat lah.

Pastinya bahu dan payudara yang cantik dipertaruhkan untuk tayangan. Bahu yang cantik, payudara yang montok perlu ada untuk gayakan ‘one shoulder fashion’. Kalau setakat, payudara menggelebeh ke bawah, jangan perasan sangat untuk menggayakan busana seseksi ini.

Julia Ziegler, si cantik manis ini memang dah sinonim dengan gaya seksinya.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. hmmm…nak kata cantik sgt baju ni biase jek…
    rase fesyen dia cam sama time dia pakai kat ABP ari tu….
    asik fesyen tu jek julia…tukar la fesyen lain…
    tp jgnla bkk2 sgt kan…dh rase cam kat hollywood lakk..
    asik nk terdedah sana sini…..

    pstu kalo mng anugerah..sume ckp ‘Alhamdulillah, syukur pada Allah atas rezeki ini…bla bla bla….” tp pakai…masyaallah….
    hmm so pk2 kan la ekkk…..

  2. hahaha…aku setuju dgn rose….batu kat baju tu mmg dah tercabut!!…brape lama la si julia ni nak ltk tgn dia utk cover kecacatan yg berlaku ek??… actually baju tu klu org2 biasa pakai mmg org x tgk tapi bler artis yg pakai…trus terserlah…korang agak2 kat akhirat nnt, artis kena panggil dan terserlah dulu ker??…huhuhu..

  3. aku tak tahu apa dah jadi dengan dunia artis ni, mula2 masuk dalam bidang seni semua berpakaian sopan dan elok, pijak semut pun tak mati, tapi skrg dunia dah berubah masa dah menukarkan segala2nya, sampaikan pakaian artis skrg menjolok mata, masakan lelaki x tertarik dengan bentuk badan diorang. tapi bila dah jadi apa2 disalahkan plak pada kaum lelaki, walaupun aku girl, aku tahu bukan semua lelaki tertarik dengan pakaian korang tu ,,, ingat2 la balasan tuhan wahai artis2.

  4. kaki artis perlu di ketengahkan supaya kita dapat lihat,,,
    kaki julia sya rase lawa dan cantik…i mean kuku kaki ibu jari sedap kalau wat foot fetish

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

DEATH MELODY di RTM2

NASHA AZIZ BINTANGI DRAMA SOFIA ADAWIYAH di RTM2