in

Gambar Heliza di Sidang Media Anugerah Juara Lagu 23

Hari ini akan berlangsung Anugerah Juara Lagu ke-23 di Stadium Putra Bukit Jalil. Semalam pula berlangsung raptai akhir. Kali ini pentas akan diserikan dengan permainan cahaya yang akan cuba ditampilkan dalam konsep yang berbeza. Iluminasi dan muzik.

Siapakah yang bakal dinobatkan sebagai Juara Lagu pada tahun ini? Saksikan pertarungan hebat antara komposer dan penulis lirik yang menciptakan satu malam yang diberi nama Iluminasi Muzik.

Pada 6 Januari lalu, Budiey ada ambil gambar Heliza di sidang media AJL. Heliza akan berganding vokal dengan Zahid, katanya akan cuba buat sehabis baik dan mungkin akan ada kejutan besar buat penonton.

Maintain ayu

Tak sabar nak tonton Syurga Cinta

Happy

Jumpa malam ni ya Heliza

Begheeh…

Mata dia, besar dan galak

21 Comments

Leave a Reply
  1. eh budiey…i saw u at press review filem Geng:Pengembaraan Bermula…u dah tgk kan movie tu…xder review ker? mcm mana cerita tu?

  2. bila org ckp mata dia cantik…asyik dul gelak terbeliak biji mata jer. memang la cantik tp jgn la control ayu sgt. Tp mlm td dlm anugerah lagu tu..sapa la yg mekap heliza ni dah mcm hantu tepung la pula…buruk la. U look nice klu mekap nipis gitu……

  3. msti makeup artis nak buat naya Heliza..smlm punya make up..herm! dah mcm opera cina,liptik dah la merah makngah..bedak gebu bebeno.. sian Heliza ni jd mgsa ‘bad mood’ make up artis.. tak make up lg shantek..

  4. rasa aku la…c heliza nih lagi sesuai ngan mawi banding ngan c ekin plastik tuh…sapa stuju angan kau…angkat kaki pleaze…

  5. ngan mawi?
    argh kenot x seswai hikhik

    mmg ija jd mangsa
    dulunya fesyen
    skang mekap lak
    harap2 mende2 cani x berlaku lg

  6. salam’..suka tengok heliza berlakon’….okey jer’..apapun’semoga berjaya…

  7. la…die ni guna contact lense lah..jenis “dolly look” diameter yang besarnyer..supayer mata nampak lagi besar dan cantekkkkk

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Sekitar Youth’09 di PWTC

Trivia: Kasut Siapa Yang Sama Dengan Budiey Ni?