in

Gambar Dafi di Rakaman Raya Nona & Wanita Hari Ini

Pelajar jurusan muzik dan bunyi di Kolej Universiti Lim Kok Wing ini tidak sabar untuk menunggu bulan Ramadan. Kata Dafi yang hadir bersongkok dan berbaju Melayu di Sesi Rakaman Nona & WHI baru-baru ni, bulan Ramadan adalah bulan yang paling best. Di samping tidak lagi sibuk macam selalunya, Dafi boleh berehat sedikit.

Rupanya, Dafi ni suka gadis yang rendah darinya, lebih comel darinya, open minded, friendly, extrovert, bijak dan menghormati orang. Gadis yang bijak di mata Dafi… gadis yang bijak menyesuaikan diri dengan segala keadaan, ada komunikasi yang bagus dan menjaga personaliti.

Dafi ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua pembaca Sensasi Selebriti… kepada peminat, bolehlah menghantar email kepada: writetodafi[@]yahoo[dot]com[dot]my

Ketika rakaman Raya Nona dan WHI yang diadakan di Restoran Seri Melayu, Dafi telah mendendangkan sebuah lagu raya. Kira ok la jugak lagu tu. Meriah.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. comfurm abg dafi minat kt mila
    kan kater like girl yg rendah,lebih cuet,bijak…………….
    xke mila yg kecil molek 2…
    mne xnyer bkn hah…
    time dlm af asyik jeling jer biler mila nyani ngan aizat
    xke gituuu

  2. asalamualaaikum abang dafi saya minat sangat dekat abang umur saya saya baru12 tahun saya suka sangat kalau abang nyanyi lagu bila terasa rindu tu saya berharap abang dafi akan berjaya dalam industri muzik

  3. hai,sa ni peminat setia dafi,dr dulu sjk dafi myrtai af5,aku memang selalu mengundi n mgikuti pkembangan dafi dari masa ke semasa.so dsini sa nak sgt jumpa dafi depan mata,sa basal dr telupid sabah.so i’m hope u lbh bjay dlm bidng yg dafi ceburi.ok bjumpa d lain masa n ktka.

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Pernikahan Fifi dan Feriz Omar

Sekitar Pelancaran K-BOX Selayang Mall