in

Gambar Candid Fouziah Gous Duta Produk Alaisyah

Tengok pada gambar candid pelakon drama Fouziah Gous yang Budiey ambil ni, nampak jelas Fouziah ni sentiasa je manis dengan mengukir senyuman. Tak kira apa suasana sekali pun. Ye, dia sentiasa lemah lembut,  cool & rileks.

Foto ni Budiey ambil masa Fouziah Gous hadir di majlis ramah mesra bersama pelakon drama Penunggu Gunung Raya pada 11 Februari lalu.

Menurut Fouziah Gous, dia rasa mencabar jugak bila bawa watak Mas sebab dalam drama ni dia banyak menggunakan ekspressi wajah untuk menggambarkan watak Mas yang punya masalah dan dibelenggu dosa silam.

Watak Mas ni memang scary sebab watak perempuan simpanan yang membunuh kekasihnya. Masa Budiey jumpa Fouziah ni, drama seram ni baru je siap sampai 7 episod.

Hadir dengan memakai gaun bercorak abstrak batik moden berwarna terang. Kata Fouziah, dia pun dah lupa beli gaun ni bila, kalau tak silap dia beli kat KLCC.

Budiey nak ucap tahniah kat Fouziah yang dilantik menjadi duta dan jurucakap untuk produk kecantikan, Alaisyah. Kontrak selama 2 tahun. Mesti banyak dia dapat nih. Rezeki mana boleh tolak, kan?

Selain produk Alaisyah, Fouziah juga adalah duta untuk produk Alfio Raldo dan Adidas.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zizan Nin, Emelda Rosmila, Fouziah Gous dalam Penunggu Gunung Raya

Menang RM75,000 Dalam LAGU BERDUIT Suria FM