in

Gambar Azwan Ali di Anugerah Skrin 2009

Azwan Ali tidak melepaskan peluang untuk bergaya ala Pak Arab di Anugerah Skrin 2009 lalu. Dikhabarkan pengacara TV ini sudah pun berubah setelah melalui ibadah umrah yang lalu.

Tak lama lagi katanya akan melancarkan bukunya yang berjudul Selamat Tinggal Dunia Pondan. Mmm… something betul bunyi buku yang katanya bersifat telus tentang dunia Azwan Ali.

Jubah Azwan Ali dah okay. Warna jubah putih normal yang biasa kita lihat. Cuma selendang hitam tu tak perlu rasanya. Ada baik kalau dipakaikan kain serban yang melilit kepala. Baru fesyen pak arab ini lebih sempurna. Lagi baik, kalau pakai kopiah atau songkok. Satu lagi, rantai dan gelang mutiara di pergelangan tangan kanan tu sebenarnya tak perlu.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Apa selendang ropol2 tu?

    Tapi blog dia ni dah jadi macam dulu balik dah, cuma berlapik sikit sahaja.

    Orang kata balik Mekah ni samada jadi baik atau sebaliknya sahaja. Ada juga yang balik Mekah, penampilan berubah nampak mulia tapi sayang jadi takbur pula.

  2. dia memang ada hati nak jadi pompuan bab tu pakai gelang & rantai. jangan tak tau dek nun oiii!!!! Tu tak tunjuk beg tangan dengan eye shadow die lagi tu…meletop…gua cakap lu.

  3. aku rasa kiter kena bg masa kat azwan ni….maner boleh trus2 nak berubah klu benda tu dah sebati dgn kiter….tp aper2 pun, aku setuju dgn budiey, selendang ngan gelang tu mmg aku tak nampak kepentingan nyer dlm fesyen azwan ni….to azwan, harap2 ma’al hijrah thn dpn, azwan dah boleh berhijrah dr yg baik kepada yg lebih baik….ke lambat sgt nak tunggu ma’al hijrah korang rasa??…

  4. Alhamdulillah….akhirnya Azwan Ali berubah juga. Pada aku biar dia berubah sikit2, janji dia ikhlas nak berubah. Biasala…dia kan artis, apa2 yg dia buat..dah tentula nampak mcm over exposed…tp tu kan wartawan yg hilight kan citer dia! Anyway, semoga dia kembali menjadi AA mcm dulu yg macho…tinggalkanla dunia pondanmu itu! Yeah…chaiyok2!

  5. Alhamdulillah…klu benar2 niat dia nak berubah…syukur.. mana la tau kan dia dpt hidayah semasa buat umrah ari tu… patutnye kita beri sokongan pd saudara2 kita untuk berubah kearah kebaikan… disamping tu jgk kita kena la menginsafi diri dan merenungi kekurangan yg ada dlm diri kita sendiri… Apa la salahnye kita sesama Islam membantu antara satu sama lain demi agama yg kita cintai… LILLAHITAALA…

  6. SETUJU NGAN HAMBA ALLAH NGAN AKAHTOMEI…BIARLA DIA BERUBAH PELAN2….CONTOHNYA DLM FESYEN NI..DAH BERJUBAH CANTIK, TP MASIH LAGIK PAKAI GELANG N SELENDANG ROPOL…APA PUN AKU DOAKAN AGAR AZWAN (DULU MMG TERGILA2KAN DIA DLM RANCANGAN SAMPAIKAN..AZWAN) AKAN JADIK SEPERTI AZWAN YG DULU…INSYAALLAH

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Aziz M Osman & Pelakon Baru di Anugerah Skrin 2009

Trivia: Cinta Selebriti di Anugerah Skrin 2009