in ,

Gambar Anak Ellie Suriati dan Azri Iskandar

Gambar Anak Ellie Suriati dan Azri Iskandar. Gambar ini diambil pada tahun 2006. Sebuah keluarga artis yang bahagia dan kekal sentosa hingga hari ini.

What do you think?

75 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Alhamdullilah… semoga kebahagian itu b`kekalan hingga ke akhir hayat. Jaga p`hubungan yg harmoni ini. Jgn mcm artis2 kita ni, cerita rumahtangga semua bahagia tapi tiba2 kucar-kacir.

  2. Berdasarkan kaji selidik yang di buat kebanyakan rumah tangga artis popular tidak bertahan lama adalah :

    1- Tekanan daripada pihak luar terutama yang nak tahu ‘perkembangan terkini’ dah berisi ke, bila nak timang cahaya mata dll

    2.Tekanan daripada persekitaran….faham2 sendiri la

    3.Komunikasi dah kurang….terutama sama2 artis terutama yang popular.

    4.Tiada sefahaman lagi…Waktu ni baru tau ‘TRUE COLOUR’ sebenar paangan

    5.Masalah keluarga @ campur tangan dalam rumahtangga

    6. ORANG KETIGA…..

    7. Orang yang dengki @ cemburu sanggup lakukan sesuatu yang terkutuk dan haram di sisi agama asalkan ‘puas’ rumah tangga orang musnah

    8.Selalunya artis / selebriti popular dan sering kisah peribadinya sentiasa ingin di ketahui peminat..Kalau yang ‘kurang popular’ tu….kebetulan je:-)

    9.Kurang pegangan agama….Kalau kuat insya – allah boleh kawal nafsu

    10.Tanya diri sendiri…masihkah ada ruang di hati untuk bersama lagi????

    Namun….respect dengan artis yang bercerai, tetapi masih boleh berkawan dan tidak ‘membuka pekung’ di dada untuk tatapan umum…Contoh macam Erra – Yusry, Aziz – Vee dll yang percaya Hanya Tuhan yang tahu mengapa mereka berpisah jua?????

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sinopsis Ku Milikmu Lakonan Eira Syaziera dan Zizan Nin

KENNY VS SPENNY Best International Comedy Series Gemini Awards