in , ,

Fakta Yang Anda Perlu Tahu Tentang Rawatan Laser di The Lifestyle Clinic

Anda mahu merawat kulit muka anda dengan cara yang cepat dan berkesan? Mungkin anda patut cuba Rawatan Laser yang terdapat di The Lifestyle Clinic

Pada masa kini perawatan estetika secara laser menjadi pilihan bukan sahaja bagi kaum hawa bahkan kaum adam juga turut memilih prosedur ini untuk mendapatkan kulit yang cerah serta bebas cela.

Akan tetapi ramai yang beranggapan rawatan laser ini memberikan kesan yang negatif kepada kulit seperti kulit menipis, kesan radang yang berpanjangan pada kulit dan sebagainya.

Bagi menepis stigma ini, Cyrill Hassan dan Budiey Isma menyahut cabaran dengan menjalani rawatan laser di Klinik Rawatan Estetika The LifeStyle Clinic & The Skin Boutique bagi memulihkan kesan cela pada kulit kami kesan dari pendedahan kepada sinaran UV matahari yang terlalu lama.

Jadi pada anda semua yang ingin mendapatkan info lanjut mengenai jenis rawatan estetika yang ada ditawarkan di klinik ini, jom ikuti vlog terbaru Budieybuddies semasa kami menjalani rawatan laser untuk kulit kami baru baru ini. Manalah tahu ada yang sesuai untuk anda semua.

Kalau dah tengok video ini, jangan lupa untuk LIKE, COMMENT dan SHARE video ini.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pemenang CELCOM 4G LTE PHONE FAIR Terima Habuan

Lagu HELLO Adele VS SORRY Justin Bieber Trending di Youtube Malaysia