in ,

Desperate Housewives New Season di 8TV

The Housewives are back, juicier than ever…

Desperate Housewives kini kembali dengan musim terbaru! Anda pasti terkejut dengan apa yang berlaku di Wisteria Lane pada episod terakhir musim yang lalu. Semuanya pasti akan terjawab pada musim ke-5 ini. Desperate Housewives (Musim ke-5) akan mula disiarkan di 8TV pada 10 Februari 2009 jam 10.30 malam!

3267444175 Ca2C60Fd1D O | 3

“Ya,`mereka kembali! Siri kegemaran anda Desperate Housewives kembali menemui anda. Untuk semua peminat drama bersiri ini, jangan lupa untuk menonton musim terbaru yang pastinya lebih menghiburkan!” ujar Lam Swee Kim, Pengurus Besar Penjenamaan, Pembangunan Perniagaan, Pemasaran dan Komunikasi 8TV.

Bagi musim ke-5 ini, anda akan dibawa ke kehidupan di Wisteria Lane pada lima tahun ke hadapan. Anak-anak Lynette yang cukup nakal mula terjebak dengan arak dan perjudian. Gaby yang telah mempunyai dua orang anak kelihatan tidak terurus. Bree pula menjadi usahawan berjaya manakala Susan sudah mempunyai teman lelaki baru. Si nakal Edie kembali ke Wisteria Lane dengan suami barunya Dave William seorang pakar motivasi.

Episod ini bermula dengan babak Susan yang kelihatan sedang tidur dengan teman lelaki barunya, namun si jejaka tidak dibenarkan untuk bermalam di rumah Susan. Gabby pula dalam usaha untuk menukar anaknya yang gempal bernama Juanita menjadi seorang puteri bagi menghadiri sebuah majlis.

Katherine pula berasa kurang senang dengan sikap Bree yang seolah-olah mengabaikan perniagaan katering milik mereka bersama dan terlalu sibuk mempromosikan buku masakan terbarunya.  Perniagaan Pizza milik keluarga Scavo mula mengalami kerugian apabila Lynette mengetahui anak-anaknya mula berjudi dan minum arak. 

Untuk mengetahui apa yang bakal terjadi di Wisteria Lane, jangan lupa untuk menyaksikan Desperate Housewives pada 10 Februari 2009 jam 10.30 malam hanya di 8TV. Anda juga dapat menonton 8TV di saluran 708 Astro anda.

3268268256 99Ea185F77 | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Popcorn N’ Wednesday di 8TV

Peraduan Jom Menonton Filem Valkyrie