in

CSI New York Musim Ke 5

Aksi, drama dalam CSI: New York musim ke-5 di 8TV!

TARIKH SIARAN: 20 OGOS 2011 (SETIAP SABTU)
MASA: 10.30 MALAM
BAHASA: INGGERIS

Siri penyiasatan sememangnya mendapat sambutan ramai dan kita dapat lihat kebanyak produksi berlumba-lumba untuk menghasilkan drama sebegini. Namun tidak dapat dinafikan drama CSI sememangnya mencetuskan fenomena baru dalam penerbitan drama bersiri di Amerka dan apa yang menarik siri ini masih bertahan dan diminati ramai.

Ogos ini, saluran hip 8TV mempersembahkan musim ke-5 CSI: New York yang pastinya memberikan anda satu pengalaman yang cukup menyeronokkan. Detektif Mac Tylor bersama-sama agen-agen CSI sentiasa bersedia menyelesaikan kes-kes jenayah rumit di kota New York.

Csi-Ny-Team-Csi-Ny3

Musim ke-5 bermula dari sambungan episod terakhir musim ke-4 di mana pasukan CSI:New York sedang menyiasat kematian Lauren Salinas yang berkait dengan sebuah rompakan bank. Keadaan menjadi bertambah keruh apabila Mac menjadi tebusan perompak tersebut namun Mac berjaya melepaskan diri.

Saksikan bagaimana Agen Mac dan pasukannya menyiasat dan menyelesaikan kes-kes rumit dan terpaksa berhadapan dengan penjenayah-penjenayah professional. Segalanya dalam CSI: NY musim ke-5 yang pasti membuat anda tidak mahu berganjak dari tempat duduk anda.

“Siri kegemaran ramai CSI: New York kembali untuk musim ke-5 di 8TV!” ujar Cik Airin Zainul, Pengurus Besar 8TV dan ntv7.

“Musim ke-5 ini pastinya lebih menarik dengan aksi dan drama serta jalan cerita yang lebih suspens. Segalanya khas untuk anda, penontons setia kami,” tambah Airin.
Tandakan calendar anda kerana musim terbaru CSI: New York akan menemui anda setiap Sabtu bermula 20 Ogos jam 10.30 malam hanya di saluran hip 8TV! Anda juga boleh menonton 8TV menerusi saluran 708 Astro. Jika anda terlepas menonton program kegemaran anda, layari laman sesawang www.8tv.com.my / www.tonton.com.my.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Air Asia Sustained Profitability At Operational Level

Program Kids TV9 Sempena Aidilfitri 2011