in ,

Cara Mudah Dapatkan Samsung Galaxy Note 5 & S6 Edge+

Dengan Maxis Zerolution, pelanggan hanya perlu membayar RM138 sebulan untuk Galaxy Note 5 dan RM156 sebulan untuk Galaxy S6 Edge +

Maxis Zerolution adalah program pemilikan telefon tanpa bayaran pendahuluan, tanpa penalti untuk menukar pelan dan ansuran tanpa faedah (kad kredit tidak diperlukan)

Kontrak telefon pascabayar yang pertama yang membolehkan anda menaiktaraf telefon pintar setiap tahun, dan bukan apabila kontrak 24 bulan anda berakhir

Pelanggan yang telah menunggu untuk mendapatkan Samsung Galaxy Note 5 dan Samsung Galaxy S6 Edge + yang dinanti-nantikan kini boleh membeli peranti mereka tanpa bayaran pendahuluan dengan Maxis Zerolution, program pemilikan telefon yang menghapuskan semua halangan, sekatan dan kesusahan yang selalu dikaitkan dengan kontrak telefon. Sekarang, pelanggan hanya perlu membayar RM138 sebulan untuk Galaxy Note 5 dan RM156 sebulan untuk Galaxy S6 Edge +, tanpa terperangkap dalam kontrak 24 bulan dan menaiktaraf telefon pintar setiap tahun. Telefon-telefon ini boleh didapati melalui Maxis Online Store di www.store.maxis.com.my dan di semua kedai Maxis di seluruh negara mulai hari ini, 4 September.

MAXIS MENAWARKAN SAMSUNG GALAXY NOTE 5 DAN SAMSUNG GALAXY S6 EDGE + TANPA BAYARAN PENDAHULUAN

Maxis Zerolution adalah kontrak telefon yang pertama tanpa bayaran pendahuluan, tanpa penalti untuk menukar pelan dan ansuran tanpa faedah yang mudah (kad kredit tidak diperlukan) dan ciri “Telefon Baru Setiap Tahun” yang menarik.

“Kami teruja untuk memperkenalkan Samsung Galaxy Note 5 dan Samsung Galaxy S6 Edge + kepada pilihan peranti kami yang beraneka jenis. Bersama dengan Maxis Zerolution, kami membuatkan ia lebih mudah untuk para pelanggan kami membeli peranti terbaru di pasaran. Sekarang, mereka mampu memiliki telefon tanpa membuat sebarang bayaran pendahuluan dan menukar telefon mereka setiap tahun. Mereka juga mempunyai kebebasan untuk menukar antara mana-mana pelan pascabayar Maxis pada bila-bila masa tanpa membayar yuran penalti,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Berikut adalah harga dan butir-butir Galaxy Note 5 dan Galaxy S6 Edge + dengan Maxis Zerolution:

* Tidak termasuk GST 6%

Pelanggan yang membeli Galaxy Note 5 di roadshow Samsung Maxis akan dapat menikmati diskaun sebanyak 50% bagi peranti Galaxy Note 5 yang kedua. Promosi istimewa ini hanya sah pada hari pertama rodshow tersebut dan dihadkan kepada 100 pelanggan pertama, yang akan berlangsung dari 4 hingga 9 September di Sunway Pyramid, dan 4 hingga 6 September di Sutera Mall, Johor Bahru dan Gurney Plaza, Pulau Pinang.

Galaxy Note 5 dan Galaxy S6 Edge + juga ditawarkan dengan pelan-pelan MaxisONE baru yang kini menawarkan data sehingga 8GB data pada rangkaian 4G LTE yang terluas dan terpantas di Malaysia. Pelan-pelan baru juga akan terus menawarkan Panggilan dan SMS tanpa had ke mana-mana nombor di Malaysia, dan kini bermula pada harga RM98 sebulan.

Untuk maklumat lanjut mengenai pelan kadar bagi peranti-peranti terbaru ini, sila layari www.maxis.com.my. Untuk maklumat lanjut mengenai ciri-ciri utama kedua-dua peranti ini, sila layari www.samsung.com.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AirAsia & AirAsia X FREE* SEATS Promotion is Back!

MTV Siar The Daily Show With Trevor Noah