in

Budiey Mencari 20 Pembaca Bertuah Bagi Menghadiri Majlis Pra Tonton Filem I’m Not Single!

Hadiah Untuk Pembaca Sensasi Selebriti! Jadilah 20 Penonton Pertama Filem I’m Not Single!

Yuhuuu! Korang mahu menghadiri Majlis Pra Tonton Filem I’m Not Single bersama para pelakon Pierre Andre, Lisa Surihani, Farid Kamil & Awal Ashaari tak? Hah! Inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan adegan romantis mereka dalam filem arahan Pierre Andre ini!

Dengan kerjasama Metrowealth Sdn Bhd, Sensasi Selebriti ingin memberikan 20 pas PERCUMA untuk pembaca dan juga penulis blog yang boleh menghadirkan diri pada:

8 Julai 2008 (Selasa) jam 9.45 pagi

di TGV, The Mines Shopping Fair, Sri Kembangan!

Jadi, apa tunggu lagi! Ini hadiah percuma beb!

Caranya ialah dengan menghantar email kepada:

301679647 9798145995 O | 3

selewat-lewatnya pada 6 Julai 2008 dengan tajuk: Ingin Menghadiri Majlis Pra Tonton I’m Not Single. Jangan lupa untuk sertakan nama, alamat ringkas dan nombor telefon bimbit untuk dihubungi. Seorang pembaca boleh membawa seorang kawan sahaja. Tiada slogan diperlukan. Anda hanya perlu menghantar email sahaja!

Siapa cepat dia dapat!

2631524594 0309B79C85 | 4

Pastikan anda mempunyai masa untuk datang…

Tarikh:
8 Julai 2008 (Selasa)

Masa:
9.45 pagi

Tempat:
Tanjung Golden Village (TGV) The Mines Shopping Fair, Seri Kembangan, Selangor.

Untuk pengetahuan semua, filem I’m Not Single akan ditayangkan serentak seluruh Malaysia mulai 24 Julai 2008. Kepada pembaca yang tidak dapat hadir, anda boleh menonton sendiri nanti di pawagam berhampiran.

Lawat blog I’m Not Single:

http://im-not-single-themovie.blogspot.com

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Faizal Ismail & Ben Firdaus Pengacara Baru Casa Impian Musim Kedua

Trivia: Kasut Milik Pelawak Manakah Ini?