in , ,

Ashraf Muslim Sekali Lagi Menjadi Mangsa Fitnah Mengenai Poligami

SUDAH namanya selebriti, memang mata khalayak terutama peminat seolah-olah menjadi seperti alat pengimbas haba.

Selepas menjadi selebriti, mata orang ramai terutamanya peminat kelihatan seolah-olah menjadi seperti alat pengesan panas.

Baru-baru ini, seorang pengguna TikTok berkongsi video pendek semasa berada di restoran yang dikunjunginya. Dalam video tersebut, Ashraf Muslim kelihatan duduk bersama seorang lelaki dan wanita sambil menikmati hidangan.

Namun, dalam ruangan komen, terdapat banyak spekulasi mengenai identiti wanita yang duduk di sebelah Ashraf. Ada yang berani mendakwa wanita itu sebagai isteri ketiga aktor yang sudah beristeri dua kali.

Pelbagai desas-desus lain turut dikongsikan, termasuk tuduhan bahawa wanita tersebut mempunyai hubungan dengan Ashraf. Tanpa menunggu lama, petugas dari sebuah syarikat penerbitan muncul untuk menolak tuduhan tersebut dengan mengesahkan bahawa wanita itu sebenarnya terlibat dalam sebuah produksi dan tidak ada hubungan peribadi.

Individu tersebut menasihati orang ramai supaya tidak cepat membuat keputusan negatif terhadap Ashraf dan pelakon baru hanya kerana mereka terlihat makan bersama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peminat Luah Rasa Hampa Tiket Konsert Siti di Singapura Habis Licin

Itu Sebenarnya Adalah Majlis Merisik, Bukan Majlis Bertunang – Sufian Suhaimi