in ,

Ashraf Muslim di Malam Gala Teater Muzikal Patriot

Jam 8 malam, 3 Ogos 2008, telah berlangsung malam gala Teater Muzikal Patriot di Istana Budaya. Turut hadir Perdana Menteri Malaysia, Dato’ Seri Abdullah Ahmad Badawi dan para kenamaan yang lain.

Ini merupakan kali kedua Budiey menonton teater muzikal lakonan Ashraf Muslim yang memegang watak Yahya, seorang askar yang begitu cintakan kekasih dan negaranya. Teman wanita Ashraf Muslim, Sherry Ibrahum juga turut sama hadir bersama dengan pelakon Thumb.

Berbeza dengan malam pra tonton media, ternyata untuk malam gala ini banyak sekali pembaharuan yang telah dinaiktaraf seperti sistem bunyi, skrip, olahan artistik dan juga mutu lakonan serta penghayatan pelakon. Syabas untuk semua yang terlibat dengan teater ini.

Pasangan bahagia

Karakter Yahya; Patriot pejuang bangsa

Sherry Ibrahim bersama Thumb, baru sahaja selesai shooting program raya. Letih sangat kata Thumb.

Ramai betul peminat Ashraf Muslim beratur nak sign autograph

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Quotes of The Day: Leona Lewis Win Breakthrough Artist

Gambar Siti Saerah di Showcase Made In Malaysia