in ,

Artis Terbaik Bulan Mei 2021 Dengan Single Terbaharu ‘Believers’ Eksklusif di JOOX!

DJ dan pengeluar muzik top-chart Alan Walker, Artis Terbaik Bulan Mei 2021 dengan single terbaharu “Believers” eksklusif di JOOX! JOOX mempersembahkan inisiatif-inisiatif menarik bersama Alan Walker di bulan ini, secara eksklusif!

Adakah anda sudah bersiap sedia untuk perjalanan muzik baru dan segar? JOOX – platform muzik yang paling berdedikasi di Asia – sentiasa melayani anda dengan single Blockbuster terhangat untuk anda nikmati. Penerbit DJ dan pemuzik terkemuka, Alan Walker, Artis Terbaik Bulan Mei 2021 di JOOXmelancarkan single terbarunya, “Believers”. Lagu ini turut menampilkan penyanyi dan juga penulis lagu Conor Maynard, yang sudah sepastinya akan menawan telinga, fikiran dan hati peminat muzik di seluruh dunia terutamanya di Malaysia!

Alan Walker yang telah melancarkan rentetan hits yang dilancarkan pada tahun ini, seperti “Sorry” dan “Fake A Smile”, akan mempersembahkan kepada peminat muzik dengan single terbarunya “Believers” yang turut menampilkan Conor Maynard. Lebih menarik lagi, JOOX akan berkolaborasi secara eksklusif bersama Alan Walker di masa hadapan.

JOOX x Alan Walker

Jika anda Ingin tahu apakah kolaborasi yang akan dilakukan oleh JOOX bersama Alan Walker, maka nantikan pendedahan berita baik dan menarik ini dalam beberapa minggu yang akan datang.

Pada masa ini, jangan lupa untuk menikmati single terbaru “Believers” di JOOX dan anda akan mengetahui lebih banyak mengenai lagu ini melalui pemikiran Alan Walker!

Lebih banyak kejutan menarik akan menanti anda di JOOX! Bersiap sedialah untuk menikmati rentak terbaru Alan Walker melalui single terbaharunya “Believers” menampilkan Conor Maynard, yang akan menjadi penambahan kepada perpustakaan muzik JOOX sedia ada dimana terdapat lebih dari 40 juta lagu dari seluruh dunia.

JOOX x Alan Walker 2

Inginkan lebih muzik dan hiburan? Semua muzik, hiburan yang terhangat dan terkini ada di JOOX!

Alami getaran JOOX, berinteraksi dengan idola muzik anda dari seluruh dunia dan nikmati muzik pilihan anda pada bila-bila masa dan di mana sahaja dengan memuat turun aplikasi mudah alih atau desktop JOOX pada kedua Apple App Storedan Google Play Store, atau layari laman sesawang JOOX website

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

“Parents Sporting” Foto Raya ‘Peluk’ Tunang, Netizen Terkejut Ingat Elisya Sandha Dah Kahwin

7 Fakta Penting Tentang Masjid Al-Aqsa Yang Ramai Tak Tahu