in , ,

“Allah Makbulkan Doa Kalian,” -Alif Satar Bersyukur, Isteri & Anak Negatif Covid-19

Selebriti serba boleh, Alif Satar, 30 meluahkan rasa syukur apabila anak-anak dan isteri tersayang dilaporkan negatif dalam ujian saringan Covid-19.

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh Alif menerusi Instagramnya pagi tadi. Walau bagaimanapun, mereka tetap perlu menjalani kuarantin sendiri di rumah selama dua minggu.

Screenshot 2020-11-24 At 3.30.46 Pm

Terima kasih yang mendokan

Dalam pada itu, pengacara Big Stage tersebut sempat mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan kesejahteraan dirinya serta keluarga memandangkan dia kini menjalani rawatan dan kuarantin di Melaka.

Alif Satar turut berdoa agar mereka yang prihatin terhadap keluarganya dengan memberikan kata-kata positif dilindungi daripada sebarang penularan.

&Quot;Allah Makbulkan Doa Kalian,&Quot; -Alif Satar Bersyukur, Isteri &Amp; Anak Negatif Covid-19
&Quot;Allah Makbulkan Doa Kalian,&Quot; -Alif Satar Bersyukur, Isteri &Amp; Anak Negatif Covid-19

Isteri agak khuatir

Sebelum ini, isteri kepada Alif, Shadila Halid ada meluahkan kegusaran terhadap keputusan ujian saringan yang dia dan anak-anak lakukan semalam di IG story.

Walau bagaimanapun, berkat doa dari semua, mereka disahkan negatif.

Terdahulu, Alif Satar telah memberi khabar dukacita kepada semua apabila dirinya disahkan positif Covid-19. Bukan itu sahaja, ibu, bapa dan adik bongsunya turut positif dan dirawat di Hospital SUngai Buloh.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Yung Raja | 12

Ledakan Tarian Tradisional Malaysia Dalam Single Yung THE DANCE SONG

Dai Syed | 13

Dituduh Merogol oleh Seorang Pengguna Twitter, Da’i Syed Buat Laporan Polis