in , ,

LoveLove CuteCute HAHAHA!HAHAHA! OMG!OMG! WinWin

Aiman Hakim Ridza & Zahirah Macwilson Pilih Februari 2020

ZAHIRAH MACWILSON

Pelakon Aiman Hakim Ridza mengumumkan bakal menamatkan zaman bujang dengan pilihan hatinya, Zahirah Macwilson pada Februari tahun depan.

Aiman ketika ditemui di sidang media yang berlangsung di kafe miliknya, ‘Bakersfellas’  yang terletak di Ara Damansara Dana 1 semalam memberitahu dia dan Zahirah masih belum menetapkan tarikh lagi. 

“Perkahwinan bukan benda yang perlu diambil remeh. Kami memilih Februari sempena dengan bulan kelahiran Zahirah.Insha Allah kami akan war-warkan tarikh pada masa yang tepat,”

– Aiman Hakim

Sementara itu, Aiman juga memaklumkan majlis perkahwinan akan diadakan di Kuala Lumpur. 

“Sebarang perubahan lain akan diberitahu kemudian,”

– Aiman Hakim

Majlis pengumuman itu turut dihadiri bapa Zahirah, Zainol MacWilson. Aiman dan Zahirah mengikat tali pertunangan pada 8 Jun lalu di Perth, Australia selepas enam bulan menjalin hubungan cinta.

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Lakonan Terakhir Paul Walker, Filem BRICK MANSIONS

Celcom Memperkasa Kediaman Malaysia Dengan Perkhidmatan Internet Berkelajuan Tinggi