in , ,

OMG!OMG! WinWin

Afdlin Shauki Tarik Diri dari Syiok TV, Ini Komen AC Mizal

Baru-baru ini, ramai sudah sedia maklum, pelawak Datuk Afdlin Shauki bersama pengacara Datuk AC Mizal diberitakan bakal muncul dengan stesen televisyen sendiri yang diberi nama Syiok TV.

Namun tup tup khabarnya Datuk Afdlin Shauki menarik diri daripada menjalinkan keerjasama dengan Datuk AC Mizal untuk menjayakan Syiok TV gara-gara mereka tidak lagi bersependapat. Timbul pula khabar angin yang mengatakan AC Mizal mencantas peluang Afdlin Shauki untuk melangkah lebih jauh dalam dunia perniagaan… haaa… betul ke? 

Jadi, Budiey berpeluang untuk mendapatkan komen dari Datuk AC Mizal semasa beliau hadir di majlis pengumuman Malam Kemuncak ABPBH 32. Jom kita dengar apa kata AC Mizal tentang isu ini. 

Leave a Reply

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

LEGOLAND Offers Annual Pass for the Same Price of Day Ticket at MATTA Fair 2019

Hot FM Nite Jam Serbu Sabah!