in ,

Hot FM Nite Jam Serbu Sabah!

Konsert anjuran Hot FM yang bakal berlangsung selama lebih tiga jam itu akan menampilkan barisan penyanyi hebat tanah air.

Sebagai tanda penghargaan kepada pendengar, khususnya di Sabah, stesen radio Hot FM akan menganjurkan Konsert Hot FM Nite Jam pada 7 September 2019 di Stadium Likas, bermula dari jam 8 malam hingga 12 tengah malam.

Antaranya, Hael Husaini, Misha Omar, Neon, Drama Band dan Amir Masdi yang akan menghangatkan pentas Hot FM Nite Jam. Konsert turut dimeriahkan dengan kehadiran barisan penyampai Geng Pagi Hot (GPH) seperti Shuk, Shuib dan Fizie yang akan menggamatkan lagi suasana.

Nantikan kehangatan pecah pentas Nite Jam daripada barisan artis serta penyampai Hot FM pada 7 September 2019 di Stadium Likas, Sabah dari jam 8 malam hingga 12 tengah malam.

Simpan tarikh tersebut untuk janji temu anda bersama Hot FM Nite Jam! Informasi lanjut dan terkini mengenai Nite Jam boleh layari www.hotfm.com.my atau melalui laman media sosial rasmi Hot FM; Youtube: Hot TV / Instagram / Twitter: @hotfm976 / Facebook: Hot FM / Whatsapp: 017 – 302 8822.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Afdlin Shauki Tarik Diri dari Syiok TV, Ini Komen AC Mizal

Sunny Suwanmethanont & Mai Davika dalam drama MY AMBULANCE