in ,

Aaron Aziz, Johan & Zizan Kini Artis Naungan Astro

Pada hari ini, jadual Budiey agak ketat seperti biasa. Pagi kena tonton filem The Devils Inside sebuah filem rasukan syaitan yang terbaik pernah saya tonton. Petang pula, Budiey ada 2 event yang kena hadirkan diri iaitu Majlis Ramah Mesra bersama pelakon drama Amukan Pocong dan Majlis Pelancaran Single Terbaru Haiza.

Dalam pada itu, pada petang yang tenang ini, Budiey ada menerima satu perkhabaran yang kini pelakon Aaron Aziz sudah menjadi milik Astro. Ini bermakna Aaron Aziz menjadi Artis di Bawah Naungan Astro dan rasanya Aaron Aziz tidak akan muncul di stesen TV yang lain seperti mana yang berlaku dengan Scha Alyahya dan Lisa Surihani.

Apa-apa pun tahniah buat pelakon yang kini semakin melonjak naik, Aaron Aziz.

Budiey dengar juga, selain Aaron Aziz, ada dua orang lagi selebriti yang kini menjadi artis eksklusif Astro iaitu Johan dan Zizan. Adakah ini benar? Haa, nantikan pengumumannya dalam masa terdekat ini. Jika betul, maknanya Zizan tak akan lagi dapat menjadi hos Melodi, tak gitu ke?

Apa-apa pun, tahniah buat ketiga artis ini kerana pada perkiraan Budiey bayaran untuk menjadi artis eksklusif di bawah naungan Astro ini bukan main lumayan lagi ya.

Aaron Aziz

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Philippines AirAsia Launches Direct Flights to Davao & Kalibo

Becoming A Billionaire