in

Ziana Zain Tetamu My Starz LG

Tujuh orang peserta My Starz LG iaitu Wana, Hairi, Mimie, Nashrin, Cassie, Feroq dan Azri masih kekal untuk konsert yang ke-10 setelah tiada penyingkiran minggu lalu. Namun, minggu ini mereka harus lebih bersedia untuk meninggalkan pentas My Starz LG memandangkan penyingkiran pasti berlaku! Jika minggu lalu mereka menyanyikan lagu-lagu ‘Pop’, kali ini mereka akan menyanyikan lagu-lagu yang menjadi pilihan guru vokal, Lah Ahmad berdasarkan kemampuan vokal setiap peserta.

Mereka akan diadili oleh oleh juri tetap, Hattan dan Liza Hanim bersama dengan guru vokal dan penyanyi yang tidak asing lagi, Zainal Abidin sebagai juri undangan. Konsert ini akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran penyanyi jemputan, Ziana Zain.      

Tarikh : 1 Februari 2009 (Ahad)

Masa : 7.30 malam (Siaran langsung bermula jam 8.00 malam)

Tempat : Dewan Auditorium, MBSA Shah Alam

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

REWANG 2009 PERKENAL PROGRAM BARU SELANGORFM

Jo Jae Hyun, Ji Sung Dalam Drama New Heart di TV2