in , ,

‘You Did Well!’ Neelofa Puji Nabila Razali Walaupun Dikecam oleh Netizen Gara-Gara Terkucil

Nyanyian Nabila Razali menerusi lagu Peluang Kedua sekali lagi cetus kontroversi apabila persembahannya itu kedengaran kurang memuaskan. Nyanyian penyanyi itu bagaimanapun telah curi perhatian ramai di laman media sosial termasuk pengacara popular Neelofa.

Setelah tamat nyanyian Peluang Kedua, nama Nabila Razali trending sekali lagi di laman Twitter dan rata-rata netizen mengecam persembahan penyanyi itu. Tetapi ada juga segelintir peminat yang memberi kata sokongan dan semangat buat Nabila Razali untuk tidak mudah berputus asa.

‘You Did Well!’ Neelofa Puji Nabila Razali Walaupun Dikecam Oleh Netizen Gara-Gara Terkucil

Sementara itu, pengacara Neelofa melalui laman Twitter kelihatan memberi kata semangat buat Nabila Razali. Neelofa tetap berbangga dengan Nabila Razali atas usaha yang telah dipersembahkan oleh penyanyi Peluang Kedua itu.

‘You Did Well!’ Neelofa Puji Nabila Razali Walaupun Dikecam Oleh Netizen Gara-Gara Terkucil
‘You Did Well!’ Neelofa Puji Nabila Razali Walaupun Dikecam Oleh Netizen Gara-Gara Terkucil

Sementara itu, di ruangan komen kelihatan rata-rata netizen turut memberi kata semangat buat Nabila Razali. Mereka turut menyarankan untuk menghentikan kecaman terhadap penyanyi itu.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Kaka Azraff | 14

Tahniah! Lagu Gila dendangan Kaka Azraff, Loca B & Noki Dijulang Juara Anugerah Juara Lagu AJL35

Andi Bernadee | 15

Selepas PKP, Andi Bernadee Buat Kemunculan Kali Pertama Di Butik Fipper Sitiawan