in , ,

Yang Anda Perlu Tahu Tentang Netflix’s Geeked Week 2022

Panggilan buat semua peminat fantasi, fiksyen sains dan seram… Nah! Kini tiba masa untuk kita Netflix’s Geeked Week!

Untuk tahun kedua berturut-turut, Netflix memberi kita semua gambaran tentang projek genre yang akan datang sepanjang minggu. Antara yang menarik ialah Stranger Things, The Umbrella Academy, Shadow and Bone, dan banyak lagi.

Netflix’s Geeked Week disiarkan setiap hari bermula jam 12 malam. ET dari 6 Jun hingga 10 Jun di saluran sosial Netflix. Jika anda tidak dapat menonton strim langsung atau jika anda hanya mahu melihat berita tentang satu rancangan atau filem tertentu, jangan risau: Kami sedia membantu anda. Ini semua yang anda perlu tahu dari Minggu Geeked.

Pengumuman Netflix’s Geeked Week: Isnin, 6 Jun

Hari pertama Netflix’s Geeked Week sepenuhnya ditumpukan kepada siri TV Netflix yang akan datang. Berikut ialah teaser dan treler terbesar yang telah disiarkan:

Adaptasi yang telah lama ditunggu-tunggu oleh Neil Gaiman The Sandman akhirnya mempunyai tarikh tayangan iaitu pada 5 Ogos. Teaser di atas mendedahkan tarikh tayangan perdana serta melihat lebih dekat kisah Dream The Sandman (Tom Sturridge), yang ditangkap dan ditahan. selama satu abad. Kini, dia mesti memulihkan ketenteraman dan perjalanan merentasi dunia, bertemu dengan watak yang menarik sepanjang perjalanan.

The Umbrella Academy Musim Terbaharu

Klip baharu dari musim ketiga The Umbrella Academy akan datang menunjukkan adik-beradik Hargreeves mendaftar masuk ke Hotel Obsidian.

Pandang Pertama Siri Tim Burton

Teaser untuk siri Tim Burton tentang Wednesday Addams telah disiarkan dengan durasi panjangnya kurang daripada seminit, tetapi bagi Budiey ia sangat menarik. Jenna Ortega kelihatan sempurna dalam pakaian dan jalinan ikonik Wednesday dan menjelmakan remaja anti-wira dengan hanya beberapa saat masa tayangan. Tersentap di sekeliling.

Teaser Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities

Guillermo del Toro, minda di sebalik Pan’s Labyrinth dan The Shape of Water, membawa siri antologi seram baharu ke Netflix. Teasernya mendedahkan bahawa Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities menampilkan episod yang diterajui oleh pemukul tegar seram seperti pengarah The Babadook Jennifer Kent dan A Girl Walks Home Alone at Night pengarah Ana Lily Amirpour. Kami semakin takut (dan teruja) hanya memikirkannya.

Teaser Midnight Club 

Mike Flanagan, yang menggerunkan kami dengan The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor dan Midnight Mass, kembali menggerunkan kami sekali lagi dengan The Midnight Club. Siri ini mengadaptasi siri buku Christopher Pike’s YA, yang menyaksikan Midnight Club berkumpul pada tengah malam di sebuah rumah lama untuk menceritakan beberapa kisah hantu yang menyeramkan.

Nantikan The Imperfects Dengan Teaser Baharu

Netflix’s Geeked Week juga membawakan kami teaser pertama untuk musim ketiga Locke & Key. Kembali ke Keyhouse untuk satu pengembaraan terakhir (dan untuk kepulangan Dodge, yang entah bagaimana masih ada). Musim 3 Locke & Key melayari Netflix pada 10 Ogos.

Flora Menyertai Fate: The Winx Saga

Pandangan pertama di Fate: The Winx Saga Musim 2 memperkenalkan kita kepada Flora dongeng alam, dilakonkan oleh Paulina Chávez. Peminat Winx Club berasa marah apabila Flora tidak muncul dalam Musim 2, tetapi jangan risau: Dia di sini sekarang.

Teaser Warrior Nun Musim 2 

Warrior Nun Ava telah kembali, bersama-sama dengan ahli Order of the Cruciform Sword yang lain. Teaser Musim 2 menunjukkan Ava mengasah kuasanya dan membayangkan pertarungan seterusnya dengan Adriel yang jahat.

Manifest Musim 4 

Ingat apabila NBC membatalkan Manifest dan semua orang hilang akal? Nah, Netflix memilih rancangan itu untuk musim keempat dan terakhir supaya peminat boleh mendapatkan penutupan. 

Resident Evil Hampir Tiba

Pencipta Dark kembali dengan siri misteri, kali ini tertumpu pada sekumpulan pendatang multinasional yang hanyut di laut.

First Kill‘s first kiss

Klip baharu dari First Kill menunjukkan ciuman pertama yang manis antara Juliette dan Calliope. Terdapat satu tangkapan kecil: Satu adalah pemburu pontianak, dan satu lagi pontianak. Kedua-dua mereka bersedia untuk melakukan pembunuhan pertama mereka. Siri baharu ini ditayangkan perdana di Netflix pada 10 Jun.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

GARDEN 8

Karnival Garden 8 Memupuk Semangat Jiran Yang Lebih Bermuafakat 

ASHIKIN M

Tahniah! Ashikin M Lancar Buku Ke-11, Sebuah Puisi Bertajuk KEJORA