in , , ,

Video Persis Aiman Tino Ber0nan* dalam Bilik Sama Macam Bizibody

Lepas satu, satu artis dan selebriti dikaitkan dengan gambar dan video. Kali ini, viral pula video yang memperlihatkan sosok penyanyi Aiman Tino. Pelanduk dua serupa. Mungkin bukan dalam video tersebut bukan Aiman Tino. Namun, ada satu yang mencurigakan warga net.

Terbaru, warga Twitter khususnya telah digemparkan dengan video memaparkan individu mirip penyanyi Aiman Tino sedang beronani di dalam sebuah bilik.

Dalam pada orang ramai tidak dapat menerima Aiman dikaitkan dengan video itu, seorang pengguna mendakwa perhiasan di dinding dalam video berkenaan mirip dengan perhiasan di dalam bilik Aiman.

Aiman Tino Onani Melancap

Tak mungkin Aiman Tino sebab dia nampak budak yang baik-baik.

Aiman Tino Onani Melancap

Aduh, betulkah individu dalam video itu Aiman? Atau ianya diedit pihak tidak bertanggungjawab yang mahu menjatuhkan imejnya? Siapa punya kerja ni?

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

10 Pemenang Be Unbeaten Bawa Pulang Samsung Galaxy S10

Tempat Duduk Percuma AirAsia Kembali Dengan Tawaran Yang Lumayan