in , , ,

LoveLove CuteCute SEDIHSEDIH HAHAHA!HAHAHA! OMG!OMG! WinWin

Viral Video Persis Aiman Tino Beronani dalam Bilik Sama Macam Bizibody

Lepas satu, satu artis dan selebriti dikaitkan dengan gambar dan video lucah. Kali ini, viral pula video yang memperlihatkan sosok penyanyi Aiman Tino. Pelanduk dua serupa. Mungkin bukan dalam video tersebut bukan Aiman Tino. Namun, ada satu yang mencurigakan warga net.

Aiman Tino

Terbaru, warga Twitter khususnya telah digemparkan dengan video lucah memaparkan individu mirip penyanyi Aiman Tino sedang beronani di dalam sebuah bilik.

aiman tino

Dalam pada orang ramai tidak dapat menerima Aiman dikaitkan dengan video lucah itu, seorang pengguna mendakwa perhiasan di dinding dalam video berkenaan mirip dengan perhiasan di dalam bilik Aiman.

Aiman Tino Onani Melancap

Tak mungkin Aiman Tino sebab dia nampak budak yang baik-baik.

Aiman Tino Onani Melancap

Aduh, betulkah individu dalam video itu Aiman? Atau ianya diedit pihak tidak bertanggungjawab yang mahu menjatuhkan imejnya? Siapa punya kerja ni?

What do you think?

74 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Nabila Razali

10 Pemenang Be Unbeaten Bawa Pulang Samsung Galaxy S10

Ain Edruce

Tempat Duduk Percuma AirAsia Kembali Dengan Tawaran Yang Lumayan