in ,

Video Persembahan Salamiah Hassan Dalam Bakat TV

Rata-rata penonton yang Budiey tanya, semuanya suka dengan persembahan Salamiah Hassan di Konsert Gelombang Salamiah Hassan yang berlangsung di Istana Budaya baru-bari ini. Ternyata, aura masih lagi berbisa dan penyanyi Salamiah Hassan berjaya memukau hampir 1,000 penonton dengan persembahan bertenaga.

Kat atas ini adalah video yang sempat Budiey rakam semasa pembukaan di mana Salamiah Hassan mahu membawa penonton ke zaman 1970 an untuk mengimbas kembali saat-saat di mana beliau bertapak dalam industri muzik semasa mengambil bahagian dalam program Bakat TV dengan membawa sebuah lagu Inggeris. Waktu itu, usia beliau baru berusia 19 tahun.

Walaupun sudah berusia 63 tahun, persembahan vokal Salamiah cukup mantap tanpa mengecewakan penonton yang hadir. Jom tonton video persembahan beliau di Youtube Channel Budiey.com

Salamiah Hassan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Betul Ke Remy Ishak Bercinta Dengan Budi Citawan?

Ery Zukhairi Jadi Profesor Dalam Drama Cinta Pandang Kedua