in , , ,

Video Lagu Seloka Hari Raya dan Cahaya Aidilfitri dari Artis SNP

Di Majlis Pelancaran Album Tahajjud Cinta – Dato’ Siti Nurhaliza telah berduet dengan artis di bawah naungan Siti Nurhaliza Productions mendendangkan lagu Cahaya Aidilfitri (lagu asal Black Dog Bones) dan juga sebuah lagu joget Seloka Hari Raya.

Budiey ada merakam persembahan mereka. Nampak Saida sedih je masa nyanyi lagu Cahaya Aidilfitri.

Bagi Saida, ini adalah tahun ke-2 menjadi artis dan Aidilfitri kali ini sekali lagi membuka ruang kepada mereka untuk mendekati peminat kerana inilah masanya mereka berpeluang menghiburkan para peminat pada majlis-majlis berbuka puasa dan program-program hari raya sebagai artis SNP.

Kepada Saida, Sairah dan Coda… Budiey ucapkan selamat menyambut lebaran ya.LAGU CAHAYA AIDILFITRI


LAGU SELOKA HARI RAYA

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Agaknya CT kesian sangat kat Saidah dgn Saerah ni – dah adik beradik, ndak tak ndak letak je lah under SNP recording artistes. Recording company lain memang tak ndak pandang die orang ni – their singing are not that great! Setakat nyanyi untuk Karaoke tu bole la….

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Siti Nurhaliza di Majlis Pelancaran Album Tahajjud Cinta

Rabbani, Ina Naim & Far East Dalam Daurah NMI Khas Raya