in , ,

Wajib Tonton Video Di Sebalik Tabir Filem MUNAFIK

Filem paling seram 2016… MUNAFIK, bukan seram dengan syaitan semata-mata, tetapi seram untuk mengetahui kebenaran antara yang Munafik dan yang tidak. Semoga filem Munafik ini memberi kita pengajaran, keinsafan & fikirkan sejenak akan kematian. Betapa kerdilnya insan di sisi Maha Pencipta.

Dengan Nama Allah Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani. Skop Production mempersembahkan sebuah filem seram Syamsul Yusof “MUNAFIK” yang telah berada di pawagam pada 25 Februari 2016 seluruh Malaysia/Singapore/Brunei.

Daripada penerbit dan pengarah filem seram No.1 Malaysia “KHURAFAT”. Hashtag #FilemMUNAFIK Lakonan Syamsul Yusof, Nabila Huda, Sabrina Ali, Pekin Ibrahim, Fizz Fairuz, Dato Rahim Razali, A.Galak, Zarina Zainordin, Ruzlan Abdullah.

THN_7507

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ulasan Filem OLYMPUS HAS FALLEN

Filem BOBOIBOY THE MOVIE Kutip RM1Juta Untuk 2 Hari Tayangan