in ,

Ulasan Filem OLYMPUS HAS FALLEN

Semalam kami berkesempatan menonton sekuel kepada Olympus Has Fallen berjudul London Has Fallen lakonan mantop Gerald Butler.

Filem ini hebat! Penuh dengan aksi dan effect CGI yang real. Tidak mengecewakan. Cuma filem ini masih tidak dapat lari dari tema islam dan terrorisme. Sama juga seperti filem terdahulu, subjectnya masih mengenai President Amerika yang menjadi buruan pengganas dunia dan diselamatkan oleh satu satunya pengawal peribadinya. Nak tahu lanjut kene lah pegi tengok sendiri kat panggung.

So minggu depan kita ada event ‪#‎PremierwithBudiey‬ bagi filem Kungfu Panda 3. So pada uollls yang nak menang tiket boleh masuk contest kat blog www.budiey.com

Kami kasi 4 bintang untuk filem ini.

p/s:agak agak ada x pengarah tempatan yang akan buat filem sebegini tetapi mengambil kira situasi politik semasa. “Putrajaya Has Fallen”..ooouuchh!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Adibah Noor | 17

Konsert Nada Biru di Istana Budaya Menghiburkan

Wajib Tonton Video Di Sebalik Tabir Filem MUNAFIK