in

Video Aksi Ghairah Izara Aishah Menari Seksi Tango

Beberapa hari lalu, telah kecoh di dunia siber dengan tersebarnya video seksi aksi ghairah dengan gaya yang sangat sensual yang digerak tarikan oleh pelakon manis Izara Aishah.

Kalau dilihat betul-betul wanita yang menari secara berkumpulan dalam persembahan tarian ini, salah seorang daripada mereka sebetulnya milik pelakon Izara Aishah. Namun, Budiey percaya, video ini sudah lama dirakam dan pada masa itu, Izara Aishah masih belum bergelar pelakon.

Ini baru kali pertama Budiey dapat lihat Izara Aishah menari. Ya, rasanya ramai yang tahu kebolehan dan bakat Izara Aishah yang boleh menari. Izara Aishah juga memang ada belajar tentang dunia tarian dan pernah mengambil Diploma Seni Persembahan di Kolej Universiti Sunway, Bandar Sunway, Selangor.

Dipercayai video ini diambil semasa Izara Aishah sedang belajar di Kolej Universiti Sunway. Aksi Cell Tanggo Girl yang kini boleh ditonton di laman Youtube sebenarnya membuatkan ramai tergoda dan terpesona. Sangat memberahikan sebenarnya tarian ini. Apa-apa pun, Budiey harap Izara Aishah tabah jika ada yang menonton video ini kecewa lalu mencemuh atau tak suka dengan gaya seksi ini.

Izara Aishah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Maxis Perkenal TalkMore dan TextMore

Pelakon Izara Aishah Mengaku Menari Seksi