in , ,

Konsert Nada Biru di Istana Budaya Menghiburkan

Cukup menghiburkan Konsert ini, sudah tentu perlu dianjurkan lagi pada masa akan datang.

It was an honoured for us to attend the Nada Biru concert yesterday. Indeed it was fun and entertaining show. Dibarisi lapan penyanyi wanita yang punyai vokal mantap lewat mengalunkan lagu lagu bergenre soul dan jazz. Sekali sekala kita bertukar nuansa muzik…. nyaman.

Koncert Nadabiru yang meraikan inspirasi wanita menampilkan female powerhouse seperti Adibah Noor, Atilia, Jaclyn Victor, Dina Nadzir dan Najwa Mahiaddin.

Tak lupa juga penyanyi bersuara emas Salamiah Hassan, Dato Paduka Julie Sudiro dan Dato Yusni Hamid persis Ella Fitzgerald. Siapa sangka vokal ketiga tiganya masih power walaupun dah masuk 6 and 7 series.

Pada penggemar Soul n Jazz cepat dapatkan tiket konsert ‪#‎Nadabiru‬ yang sedang berlangsung di Istana Budaya untuk 2 hari sahaja. Tiket adalah terhad. Malam ini adalah malam kedua dan terakhir. So cepat kalau tak rugi!

*Ditulis oleh Cyrill Hassan

Antara Artis Yg Akan Buat Persembahan Di Malam Nada Biru 2016. #Malamnadabiru

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ada Sebab Peminat Kecam Rozita Che Wan Pakai Purdah

Cyrill Hassan

Ulasan Filem OLYMPUS HAS FALLEN