in , , , ,

Tukang Tilik Nasib Meramalkan Jodoh Bunga Citra Lestari & Ariel Noah

Bunga Citra Lestari menerima sokongan dari keluarga dan rakan artis untuk bangkit daripada kesukaran selepas suaminya, Ashraf Sinclair, meninggal dunia.

Seperti yang diketahui, Ashraf meninggal dunia pada usia 40 tahun akibat serangan jantung pada 18 Februari. Penyanyi yang lebih mesra BCL dilihat tetap bersemangat untuk meneruskan hidupnya sebagai seorang ibu tunggal kepada anaknya, Noah Sinclair.

Ia bukan perkara mudah untuk BCL bergerak, apatah lagi mencari pasangan hidup baru. Walaupun demikian, BCL sering dijodoh-jodohkan dengan penyanyi dari band Noah, Ariel.

Bunga Akrab Dengan Ariel

Ariel dan BCL sering terlibat dalam beberapa projek kolabrasi, keduanya kelihatan sangat dekat antara satu sama lain.

Malah posting terakhirnya sebelum Ashraf meninggal dunia adalah Muzik Video duet bersama Ariel berjudul Menghapus Jejakmu.

Tukang Tilik Nasib Meramalkan Jodoh Bunga Citra Lestari &Amp; Ariel Noah

Tukang Tilik Ramal Jodoh BCL

Paranormal atau tukan tilik popular di Indonesia yang dikenali dengan nama Mbak Youakhirnya cuba menilik nasib tentang kedekatan BCL dan Ariel Noah.

Menurut Mbak You, BCL mempunya kriteria yang diinginkan oleh Ariel

“Ariel suka perempuan yang berdikari, mempunyai prinsip, dan mempunyai karakter yang ada dalam diri BCL,” kata Mbak You seperti yang dilaporkan oleh Grid.ID.

“Dan BCL adalah sejenis wanita yang tidak terlalu bergantung kepada lelaki, dia jenis yang boleh berdikari, karakternya bukan seorang yang manja, dan itulah yang disukai Ariel,” lanjutnya.

BCL Tidak Memikirkan Mencari Pengganti

Walaupun begitu, BCL tidak memikirkan mencari seorang pengganti untuk Ashraf Sinclair . Kerana, Noah Sinclair masih menjadi tumpuan utama wanita yang akrab dipanggil Unge itu.

“BCL masih menutup perasaannya, keinginan hatinya. Apa yang jelas adalah yang saya lihat hingga ke hari ini, BCL meletakkan fokus  lebih kepada anaknya,” katanya.

“Walaupun watak mereka sama-sama menyukai satu sama lain. Tapi kan belum tentu jodoh, mereka hanya berteman hingga saat ini,” katanya.

Tukang Tilik Nasib Meramalkan Jodoh Bunga Citra Lestari &Amp; Ariel Noah

Mbak You kemudian mencadangkan bahawa netizen tidak lagi menjodoh-jodohkan BCL dengan Ariel. Selain itu, keadaan BCL yang kini masih berkabung.

“Kerana keadaannya masih bersedih, tidak sesuai jika kita menjodohkan orang apabila mereka kehilangan orang tersayang mereka, jadi ia tidak beretika dalam keadaan semasa,” katanya.

Tukang Tilik Nasib Meramalkan Jodoh Bunga Citra Lestari &Amp; Ariel Noah

Mbak You merupakan seorang tukang tilik yang mendakwa dapat melihat dan merasakan kewujudan makhluk dari dunia yang lain.

Di samping itu, Mbak You juga dikenali sebagai seorang peramal yang sering meramalkan masa depan orang terkenal seperti selebriti.

Sumber: Murai

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Zarina Anjoulie | 18

Zarina Anjoulie Sindir Artis Minta Bantuan Kerajaan Ketika Tempoh Sukar COVID-19

Kylie Jenner | 19

Kylie Jenner Sumbang RM4.3 Juta Untuk Pembelian Topeng & Pelindung Muka