in

Trivia: Jam Tangan Penyanyi Mana Ni?

Lama kan Budiey tak buat trivia? Okay, malam ni, Budiey nak letak sekeping gambar yang Budiey ambil pada petang tadi.

Korang cuba teka siapakah pemilik jam tangan ni. Dia seorang penyanyi muda yang semakin meningkat naik. Akan muncul dengan sebuah lagi single terbarunya tak lama lagi. Tu je klunya.

4774533684 977D21E2C0 O | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Aizat Lancar Album Urusan Aizat Amdan

Drama Selamat Tinggal Sayang