in

Trivia: Belakang Siapa Ini?

Semalam, Budiey telah menghadiri dua event. Pada jam 3 petang, ada sidang media Anugerah Juara Lagu ke 23 di Sri Pentas dan malamnya, Budiey ada menonton filem terbaru terbitan Tayangan Unggul iaitu filem MAUT. Masih terpahat kukuh dalam ingatan Budiey di mana Budiey ada ke lokasi pengambaran yang diadakan di belakang rumah Budiey di Sungai Sentul dua tahun lalu. Tengok entri ini… klik PART 1 dan PART 2.

Masa tengah lepak-lepak selepas menonton filem ini, Budiey ada ‘terjebak’ dengan seorang selebriti ini… Memang selalu sangat dia berpakaian seksi dan kali ini dengan berani matinya dia menelanjangkan 70% bahagian belakang… pergh! Mantap habis! Korang nak klu gak ke? Mmm, klunya… dia akan berkawin dengan seorang pelakon yang juga antara pelakon filem MAUT pada 14 Februari nanti. Hehe… dah dapat teka kan sapa?

Gebu dan cantik kulit dia… yummm…

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. laa..semestinye linda jasmine..nasib baik kulit canteq…
    wow..ni mesti berani mati ni…sebelum naik pelamin..ape lah jwpan org kampung que nnt…..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Dagu Zoey Memang Dagu Asli

Mr Os Jadi Pengacara Apa Ke Halnya di TV9