in

Trivia: Belakang Siapa Ini?

Semalam, Budiey telah menghadiri dua event. Pada jam 3 petang, ada sidang media Anugerah Juara Lagu ke 23 di Sri Pentas dan malamnya, Budiey ada menonton filem terbaru terbitan Tayangan Unggul iaitu filem MAUT. Masih terpahat kukuh dalam ingatan Budiey di mana Budiey ada ke lokasi pengambaran yang diadakan di belakang rumah Budiey di Sungai Sentul dua tahun lalu. Tengok entri ini… klik PART 1 dan PART 2.

Masa tengah lepak-lepak selepas menonton filem ini, Budiey ada ‘terjebak’ dengan seorang selebriti ini… Memang selalu sangat dia berpakaian seksi dan kali ini dengan berani matinya dia menelanjangkan 70% bahagian belakang… pergh! Mantap habis! Korang nak klu gak ke? Mmm, klunya… dia akan berkawin dengan seorang pelakon yang juga antara pelakon filem MAUT pada 14 Februari nanti. Hehe… dah dapat teka kan sapa?

3174873327 D402Cb6E00 O | 3

Gebu dan cantik kulit dia… yummm…

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Dagu Zoey Memang Dagu Asli

Mr Os Jadi Pengacara Apa Ke Halnya di TV9