in

Trailer Filem Histeria Lakonan Scha, Talya, Vanidah Imran

Saksikan filem Histeria yang akan berada di pawagam berdekatan mulai 18 Disember 2008. Jom kita tengok trailer filem lakonan Liyana Jasmay ini dulu ya…

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. tak suak ngan scha tak cantik semua pelakon baru adalh hipokrit!!!!nanti dag popular mesti jadi mcm fasha sanda…anyway budiey,boleh tak budiey pi interview fasha sanda…tak kan sampai masa ni pun nak kasi boikot kot…alah macam budak2 la…tak ada ker sesi media untuk fasha sanda meminta maaf pada wartawan mengalahkan diva and vip tu??tak kan tak boleh dimaafkan kot?apalah wartwan malaysia mcm budak2 tak cukup kursus ke??luculah…kalau macam ni lah berlanjutan malaysia tak kan maju…kasihan…

  2. kebanyakannya wartawan suka membuat artikle yg seolah2 menghasut orang ramai supaya membenci selebriti contohnya artis yang terkena,ashraf sinclair dan bunga,erra fazira dan engku emran,pierre andre,fasha sanda…semua ni adalah kerja wartawan yanh mengadu domba kan seluruh masyarakat dalam malaysia ni bukanlagi malaysia negeri jiran pun terikut hasutan yang tak berperikemanusiaan oleh wartwan malaysia ni saya bukan nak sokong artis sesiapa pu tapi saya tak suka ngan wartawan yang terlampau obses dan suka memburuki orang kalau tak diberi layanan yang baik dan kelas tinggi ala diva tu…dan saya juga tak suka kalau wartawan lebih2 mengalahkan artis….kalau wartawan yang seorang ni suruh makan taik??semua nak ikut lah?kalau wartawan ni kena saman?semua nak tanggung ke??peninglah wartawann malaysia ni mengalahkan class dunia…

  3. budiey,jgn dgr cakp sal tuh..
    fasha memang patut diboikot..
    pompuan jahat..dah lah perasan nk jd pemaisuri konn..
    uwek..nak muntah..siape die nk jd permaisuri…jd pompuan simpann layak r…

  4. fs neh mmg cam haram.
    menci aq tgk dye. dlm filem pon uat org nyampah gak.
    ahah. da kne boikot dah ini fs.

    wartawan sume tade g at die dah.
    fs da tenggelam.
    suare sepit gitu. ahaha

  5. komen saye dalam cerita histeria adalah saye suke perwatakkan liyana because liyana cara dia menagis,cara menjerit dan juga cara cakap memang boleh berkesan.Saya amat kagum lakonan liyana.Lagi satu… saye suke cara berpakaian diorang memang stai cerita indonesia.Begitu sama dalam cerita Bawang Putih Bawang Merah.cayalaaaaaaa…..

  6. Semalam baru je nengok Histeria kat pawagam.. at first berat hati gak nak tgk filem melayu seram kat wyg sbb selalu terKECEWA dgn jln cerita yg meleret n tak seram lansung.. dan mmg aku jarang puji hasil cerita malay movie seram ni.. TAPI nak habaq mai kat uol.. Cerita Histeria mmg ternyata berbeza, jln cerita tak meleret.. dan mmg wat aku nyorok dalam jaket sepanjang scene.. hehe. i suka. Scene seram mmg KELAS.. Uoal boleh saingin cerita seram thailand yg mmg hebat dalam penghasilan cite2 seram ni. AKU HARAP HOLLYWOOD DAPAT LA BUKA MATA PADA FILEM NI DAN BUAT VERSI HOLLYWOOD like cerita SHUTTER yg asal dr Thailand.. WELL DONE kpd pengarah, krew2 and semua pelakon2 hebatnye..

  7. Saya dah tonton Histeria hari tu, memang best. Kalau ada masa pergi lah menonton sebelum tamat tayangan. Sebelum pergi jangan cari terlalu banyak info. Nanti tak suspense pula. Dan jangan cuba nak bawa telur ayam ke panggung… untuk keselamatan.

  8. first tgk preview ni trus ingat film indon bangku kosong tu. tah napa erk? cerita best dan lagi best kalau tak d bayangi oleh mana2 film dr luar. cam im not single gak. 1st tgk rasa mcm penah tgk. d mana ya. mana lagi kalu bukan full house. aku masih tunggu cerita yg bila tgk tak ingat film lain. cth Pontianak Harum sundal malam, sepet – kat malaysia jer ader

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Sekitar Pra Tonton Filem Histeria Lakonan Liyana Jasmay, Scha, Ainul Aishah

Rona Roni Makaroni dan Kapten Boleh Dalam Astro Megadrama