in

Tips & Petua Penawar Penyakit GOUT

Penawar Gout. Jangan bergantung dengan ubat kimia – Jika anda ada gout; cukup minum ramuan ini sekali saja! Untuk yang ada masalah gout, saya berpengalaman 20 tahun. Saya tak mampu solat kerana lutut bengkak tak boleh dibengkokkan. Saudara saya beri kapsul gout dari Amerika. Saya minum 2 hari, sakitnya cuma berkurang sedikit saja.

Dengan izin Allah SWT saya ditemukan dgn orang Lamongan, umurnya 110 tahun. Masih gagah, anaknya umur 90 tahun yang kelihatan lebih tua. Dia tanya saya sakit apa ya? Saya jawap gout Pak. Cuba cari sebiji nenas yg masak & satu batang lobak putih kira-kira 250 gram. Dikisar tambah 3 biji buah keras, jadikan minuman jus lalu diminum sekaligus.

Berapa kali minumnya?. Sekali saja cukup. Untuk penjagaan yg berterusan minumlah 3 bulan sekali. Saya buat sebagai mana yg diajarkan, gout saya dah hilang sama sekali, sembuh sepenuhnya Alhamdulillah! Saya teruskan tiap 3 bulan sekali hingga bertahun-tahun. Ternyata gout saya dah ucapkan selamat tinggal.

– 1 biji nenas yg masak .
– Lobak putih kira kira 250 gram.
– 3 biji buah keras.

Bahan kedua:
Penurun gout dan pembersih kristal pada ginjal. Ini ramuannya:
1. 10 gelas air mineral.
2. 5 biji epal di potong 4 jangan di kupas kulitnya.
3. 5 helai daun sireh.
4. 1 biji buah nenas yg masaik.
5. 2 ketul halia.
6. Gula batu (gula melaka) 1/4 aja.

Rebus bahan tadi selama 35-40 minit hingga menjadi minuman kira-kira 5-6 gelas. Jadikan minuman.

Selamat Mencuba.
Moga Berjaya.
Wallahu a’lam…

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Apa Yang Menarik Dalam Drama Bersiri GERAK KHAS 2016

Ada Cara Untuk Bebas Guna Internet di Luar Negara