in , ,

“Tiada Wanita Mahu Bercerai Tanpa Sebab,” – Diana Danielle

Pelakon Diana Danielle berpendapat rakan baiknya yang juga pelakon, Puteri Sarah Liyana pasti mempunyai sebab tersendiri memfailkan perceraian.

Diana berkata dia tidak menyebelahi mana-mana pihak namun baginya tiada wanita yang mahu bercerai tanpa sebab serta memahami perasaan wanita.

“Saya rasa tiada wanita yang ingin membuat begitu (bercerai) tanpa sebab. Tetapi, biar begitu kita tidak boleh bercakap banyak kerana masing-masing ada kekurangan dan kelebihan.

"Tiada Wanita Mahu Bercerai Tanpa Sebab," – Diana Danielle

“Saya tidak mahu berpihak kepada sesiapa berhubung isu ini. Namun, sebagai wanita semestinya saya memahami perkara yang dibangkitkan sebelum ini,” katanya.

Menurut Diana lagi, tiada siapa boleh menjangkakan apa terjadi di masa hadapan serta mendoakan yang terbaik buat Puteri Sarah.

“Dalam kehidupan, kita tidak boleh menjangka pengakhiran dalam apa juga keadaan. Kita hanya mampu memberikan terbaik dan Puteri Sarah juga sudah membuat sebaik mungkin buat keluarganya.

“Jadi, kita hanya menyokong apa sahaja tindakan yang diambil. Apa sahaja yang terbaik buat Puteri Sarah dan anak-anaknya,” katanya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sharnaaz Ahmad Didakwa di Mahkamah Esok Sebab Cederakan Orang

MYAIRLINE

MYAirline Melancarkan Laluan Penerbangan Sulung ke Sibu, Sarawak