in ,

Teaser Filem Apa Kata Hati Lakonan Raja Farah

Filem kedua arahan Saw Teong Hin, Apa Kata Hati dikatakan begitu mencabar bagi pengarah yang pernah dinobatkan Pengarah Terbaik di Festival Filem Malaysia ke-18 menerusi filem Puteri Gunung Ledang.

Teaser filem Apa Kata Hati sudah pun dikeluarkan oleh Tayangan Unggul. Dengan hanya menelan belanja RM1.3 juta, filem ini turut menampilkan Dafi dan Mila sebagai pelaris.

Filem yang dilakonkan oleh Raja Farah, Farid Kamil, Awal Ashaari, Awie, Dynaz, Fauziah Ahmad Daud dan AC Mizal ini berkonsepkan komedi romantik yang menjanjikan hiburan dan kelainan.

Mahu tonton trailer filem Apa Kata Hati? Nah! Ini dia!


apa kata hati poster

[tags]Raja Farah, Farid Kamil, Awal Ashaari, Awie, Dynaz, Fauziah Ahmad Daud, gambar anak AC Mizal, bintang maya, kekasih ajai, cicak man 2 sinopsis, cinta kita review, enigma bella, filem dugong, filem duyung kru, gadis tak berbaju, pian cecupak, saiful apek, glen januari, saiful apek aspalela, short skirt asians, sinopsis filem duyung, skandal maya karin dan khairy jamaludin, ulasan filem, yassin, brownies[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Filem Jangan Tegur Lakonan Julia Ziegler

Minggu Setiausaha Mawi di Palace Of The Golden Horses