in ,

Teaser Filem Apa Kata Hati Lakonan Raja Farah

Filem kedua arahan Saw Teong Hin, Apa Kata Hati dikatakan begitu mencabar bagi pengarah yang pernah dinobatkan Pengarah Terbaik di Festival Filem Malaysia ke-18 menerusi filem Puteri Gunung Ledang.

Teaser filem Apa Kata Hati sudah pun dikeluarkan oleh Tayangan Unggul. Dengan hanya menelan belanja RM1.3 juta, filem ini turut menampilkan Dafi dan Mila sebagai pelaris.

Filem yang dilakonkan oleh Raja Farah, Farid Kamil, Awal Ashaari, Awie, Dynaz, Fauziah Ahmad Daud dan AC Mizal ini berkonsepkan komedi romantik yang menjanjikan hiburan dan kelainan.

Mahu tonton trailer filem Apa Kata Hati? Nah! Ini dia!


apa kata hati poster

[tags]Raja Farah, Farid Kamil, Awal Ashaari, Awie, Dynaz, Fauziah Ahmad Daud, gambar anak AC Mizal, bintang maya, kekasih ajai, cicak man 2 sinopsis, cinta kita review, enigma bella, filem dugong, filem duyung kru, gadis tak berbaju, pian cecupak, saiful apek, glen januari, saiful apek aspalela, short skirt asians, sinopsis filem duyung, skandal maya karin dan khairy jamaludin, ulasan filem, yassin, brownies[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Filem Jangan Tegur Lakonan Julia Ziegler

Minggu Setiausaha Mawi di Palace Of The Golden Horses