in ,

Tak Puas Hati Wartawan Tanya Anak Sulung Hilang 6 Famili Tanpa Henti

Kemalangan maut melibatkan enam sekeluarga telah mengundang emosi sedih dan sebak di kalangan netizen. Anak sulung keluarga selamat kerana tidak dalam kenderaan dan seorang adik lagi berada dalam ICU.

Kejadian ini sangat mengejutkan Abdur Rahman, seorang remaja berusia 19 tahun. Dia tidak pernah menyangka akan kehilangan ahli keluarganya dengan begitu cepat.

Selepas mengimamkan solat jenazah keluarganya, Abdur Rahman terlihat sangat lemah dan lemah semangat.

Namun, tindakan wartawan yang terus-menerus bertanya kepada Abdur Rahman ketika dia sedang dalam keadaan lemah membuatkan banyak orang tidak puas hati.

Dalam video yang drakam, wartawan bertanya tentang pesan terakhir dari ibunya dan apakah perasaannya sebelum kejadian itu berlaku.

Dengan pertanyaan-pertanyaan tersebut, remaja tersebut berusaha untuk menahan air mata dan tidak menangis di depan kamera.

Banyak orang berpendapat wartawan seharusnya lebih sensitif dalam situasi seperti ini dan harus berusaha untuk menghormati perasaan keluarga yang telah kehilangan orang yang mereka cintai.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SHARNAAZ AHMAD

Tahniah! Sharnaaz Ahmad Buka Cawangan Hello Kelima di Mahkota Parade

Ayda Jebat Lincah Menari Walaupun Sarat Undang Bimbang Netizen