in ,

Tahun Baru Cina Penuh ONG-some Bersama 11street!

11street (www.11street.my), salah satu pasaran dalam talian terkemuka di Malaysia mengalu-alukan kehadiran Tahun Baru Cina, sebuah perayaan pembawatuah yang diraikan oleh masyarakat Cina di seluruh dunia. Sambutan ini juga menandakan bermulanya Festival Musim Bunga yang menjanjikan kekayaan dan nasib yang baik.

Bersempena Tahun Baru Cina yang dinanti-nantikan ini, 11street mengumumkan penganjuran Kempen ONG-some yang bermula hari ini, 15 Januari sehingga 31 Januari 2019.

Musim perayaan di Malaysia juga dikenalipembelisebagai waktu yang sempurna untuk membeli-belah memandangkan pelbagai tawaran yang menarik sertapilihan meluas bagi item-item yang disediakan. Memahami kehendakpembeli, 11street telah mengambil setiap langkahagar Kempen ONG-some memberikan pengalaman membeli-belah ONG-somekepada para pelanggan. 

Kempen ONG-some, bermula 15 hingga 31 Januari 2019, memperlihatkan diskaun hebat sehingga 90% terhadap produk-produk terpilih.

“Kami amat teruja diberi kesempatan bagi menyediakanpelanggan dengan potongan harga dan penjimatan yang besar sempenamusim perayaan ini. Tahun Baru Cina merupakan musim yang membawatuah dan tiada cara yang lebih baik daripada berkongsi kemakmuran dengan menyediakan tawaran terbaik kepada pelanggan kami. Selain itu, Kempen ONG-some juga memberikan kami peluang untuk memberi ganjaran sertamenunjukkanpenghargaan terhadap sokongan berterusan pelanggan 11street. Kami berharap agar tahun ini membawa kemakmuran dan kejayaan kepada semua. Gong Xi Fa Cai,”

Ketua Pegawai Pemasaran 11street, Jenny Tay.

Mengikuti langkah kejayaan kempen-kempen terdahulu, para pelanggan sekali lagi berpeluang menyaksikan Tawaran Kilat ONG-some yang menawarkan harga menarik, serendah RM9. Di samping itu, turut disediakan pelbagai diskaun dan promosi dengan potongan sehingga 90%bagikategori-kategori produk terpilih seperti Fesyen, Kesihatan & Kecantikan, IT dan Mudah Alih, Barangan Elektronik serta Barangan Runcit dan Perkhidmatan. 

Pelbagai jenama dan produk-produkONG-some mengambil bahagian dalam jualan murah musim perayaan ini dengan diskaun-diskaun istimewa yang ditawarkan oleh Unilever, SCC Marketing, WALL’S dan Jocom. PromosiONG-some turut disediakan oleh Chloris’s Petals, Dettol, Durex, Enfagrow & Sustagen, Eucerin, Eu Yan Sang, EZVIZ Store, FS Store, Garmin Official Store, Happy 21 Florist & Gifts, Jbao Store, Laneige, Mamypoko, Mono Digital, Mylo Trading, Nestle, Nivea, N4Camera Store, RB Health Store, Samsung Mobile, Samsung, Senheng, Sealey, Silky Trend, Soon Thye Hang, Super, The Chapter Two, Tools Depot, TROCA,  UGEARS Malaysia, teh, kopi dan produk organik888.

Tawaran Kilat Signatur, Jualan Jenama ONG-some serta potongan harga terhadap kategori-kategori seperti Fesyen, Kesihatan & Kecantikan, IT dan Mudah Alih serta banyak lagi.

Sebagai tanda penghargaan istimewasempena Kempen ONG-some, mulai hari ini hingga 31 Januari 2019, ahli-ahli 11street berpeluang bergembira menerusi permainan dalam talian “Pawsperity Cat” yang menawarkan ganjaran kupon harian, seterusnya menjadikan pengalaman membeli-belah lebih menyeronokkan!

Lebih banyak yang anda beli di 11street pada Tahun Baru Cina ini, lebih banyak kemakmuran ONG-some yang dapat anda alami. Oleh itu, jangan lepaskan peluang bermain “Pawsperity Cat” hari ini di   https://promotion.11street.my/2019/01/pawsperity-cat).

Bersempena Hari Valentine, kasih sayang pasti di udara apabila 11street menggalakkan pelanggan mengungkapkanrasa cinta menerusi Kempen ONG-some Love. Kepada pasangan yang sedang bercinta di luar sana, pastikan anda sentiasa peka dari 1 hingga 16 Februari 2019 kerana terdapat pelbagai jenama yang menawarkan potongan harga dan 11street tidak sabar untuk menyampaikan rasa cinta ke rumah anda.

Pelanggan kini boleh membeli-belah sempenaKempen ONG-some Tahun Baru 2019 dengan menuju ke laman (https://promotion.11street.my/ongsome-2019). Di samping itu, pelanggan juga boleh memuat turun aplikasi 11street.my menerusi iOS atau Google Play Store.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Dokumentari ADAT PERKAHWINAN BORNEO

Perisik Berpaling Tadah Dalam Filem SALT Lakonan Angelina Jolie