in

Syamkamarul Perkenal Lagu Terbaru SELAMAKU BERNAFAS

Penyanyi Youtubers yang penuh berganding dengan Najwa Latif dalam lagu SAHABAT, Syamkamarul kini muncul memperkenalkan single solo terbaru berjudul SELAMAKU BERNAFAS. Serentak dengan itu, sebuah muzik video telah pun dirilis di Youtube NAR.

Nama Syamkamarul mula dikenali setelah beliau di ketengah dalam lagu oleh Najwa Latif dalam lagu Sahabat bersama-sama Sleeq,respon baik dari peminat muzik tanahair membuka langkah beliau untuk melahirkan single pertamanya yang berjudul “Selamaku Bernafas”.

Syamkamarul

Lagu ciptaan sepenuhnya “Mawar Putih” ini merupakan salah satu dari lagu akan menjadi sandaran syarikat rakam NAR Records Sdn Bhd .Syamkamarul yang memiliki karakter yang unik menarik perhatian syarikat rakaman ini untuk menghasilkan single ini.

Ketika ini Syamkamarul sedang melanjutkan pelajaran beliau di peringkat kedoktoran di salah sebuah universiti di Jakarta. Syamkamarul juga digelar “The Singing Doctor” kerana beliau juga akan menjadi seorang doctor dan penyanyi dalam masa yang sama.

Laman Sosial Media Rasmi Syamkamrul

Facebook: https://www.facebook.com/officialsyamkamarul
Twiiter: @Syamkamarul
Youtube: Syamkamarul

Syamkamarul
Syamkamarul
Syamkamarul
Syamkamarul

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fesyen Siti Saleha di Anugerah Drama Festival KL 2013

Apabila Shila Amzah Dicemburui & Dikritik Haters di I AM SINGER