in , , , , , ,

Suria Di Cordoba di Astro Prima

Istimewa bulan Jun ini, pihak Astro Prima bakal menyiarkan sebuah lagi drama bersiri hebat arahan Heykal Haniffa yang menampilkan pelakon terkenal seperti Sari Yanti, Ady Putra, Lisdawati, Fahrin Ahmad, Alif Satar dan ramai lagi berjudul Suria Di Cordoba. Drama bersiri romantik ini bakal menemui para penonton pada setiap hari Selasa bermula 7 Jun 2011 pada jam 9.00 malam menerusi saluran 105.

Suria Di Cordoba menceritakan tentang seorang gadis moden yang sangat cantik campuran Melayu-Sepanyol iaitu Suria Khadijah Parker (lakonan Sari Yanti), yang memilih menjadi aktivis untuk membebaskan dirinya dari dunia kebendaan. Dalam usaha untuk menjejaki sejarah cinta kedua ibu-bapanya yang bermula di Cordoba, dia pula diuji oleh Allah dengan cinta yang luar biasa.

Sehubungan dengan itu, pihak Astro Prima akan mengadakan Majlis Sidang Akhbar Suria Di Cordoba yang akan diadakan esok.

Turut hadir sewaktu majlis ini kelak ialah Pengurus Saluran Astro Prima; Encik Nizam Sani serta kesemua barisan pelakon seperti Sari Yanti, Ady Putra, Lisdawati, Fahrin Ahmad, Alif Satar dan ramai lagi.

Kisah Kaisara 2

Sari Yanti

Ady Putra

Ady Putra

Lisdawati & Fauzi Nawawi

Lisdawati

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

AirAsia Strong Performance Despite High Fuel Price

Jualan Amal Tulip Tahunan KLM