in

Skandal Salih Yaakob?

Ada seorang teman telah terserempak dengan Salih Yaakob di sebuah restoran mamak di Desa Pandan. Setelah diamati, rupa-rupanya Salih Yaakob sedang berjumpa dengan kawan-kawannya. Dan setelah beberapa ketika, ada seorang wanita yang agak muda datang menjemput Salih di restoran mamak tersebut dan mereka dikatakan telah menuju ke satu destinasi yang tidak dipastikan. Siapakah wanita itu?

[tags]salleh, salih, yaakub, gossip, sinar.fm, peraduan, skandal, janda, bini muda, kisah, cerita lucu, desa pandan, wanita magazines, pesona wanita, jamie lynn spears, emma watson naked, lingerie malaysia, mykhakis.net, mykhakis.com, situs koleksi video, Skandal Melayu Boleh, skodengz, utusan malaysia, berita harian[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fesyen Siti Nurhaliza di Pelancaran Album HADIAH DARIPADA HATI

Siapa Dalang Sebalik Rombakan AIM