in

Skandal Salih Yaakob?

Ada seorang teman telah terserempak dengan Salih Yaakob di sebuah restoran mamak di Desa Pandan. Setelah diamati, rupa-rupanya Salih Yaakob sedang berjumpa dengan kawan-kawannya. Dan setelah beberapa ketika, ada seorang wanita yang agak muda datang menjemput Salih di restoran mamak tersebut dan mereka dikatakan telah menuju ke satu destinasi yang tidak dipastikan. Siapakah wanita itu?

[tags]salleh, salih, yaakub, gossip, sinar.fm, peraduan, skandal, janda, bini muda, kisah, cerita lucu, desa pandan, wanita magazines, pesona wanita, jamie lynn spears, emma watson naked, lingerie malaysia, mykhakis.net, mykhakis.com, situs koleksi video, Skandal Melayu Boleh, skodengz, utusan malaysia, berita harian[/tags]

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Fesyen Siti Nurhaliza di Pelancaran Album Terbaru

Siapa Dalang Sebalik Rombakan AIM